Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Pielea cu aspect de coaja de portocala poate sa-si revina – Ce faci sa se diminueze denivelarile de pe fata
Pielea cu aspect de coaja de portocala poate sa-si revina - Ce faci sa se diminueze denivelarile de pe fata

Pielea cu aspect de coaja de portocala poate sa-si revina – Ce faci sa se diminueze denivelarile de pe fata

24 nov. 2017, 22:27,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:631253;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Tenul cu aspect de coaja de portocala este ultima problema cu care si-ar dori cineva sa se confrunte. Daca totusi pielea voastra de pe fata arata ca in poza, nu disperati! Puteti rezolva problema simplu si usor, fara a investi sume importante de bani in creme si fel de fel de tratamente.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti o masca bazata pe nucsoara si scortisoara. Aveti nevoie de: o lingurita de suc de lamaie, o lingura de nucsoara, o lingura de scortisoara pudra si o lingurita de miere. Amestecati ingredientele intr-un vas pana cand obtineti o pasta omogena. Ulterior spalati si uscati tenul foarte bine, dupa care aplicati masca pe toata suprafata fetei, folosind miscari circulare.

Lasati-o sa actioneze timp de 15-20 de minute dupa care clatiti cu apa calda si hidratati tenul cu o crema pe care o folositi in mod uzual. Pentru a elimina din ecuatie orice risc, aveti grija ca, in momentul in care aplicati masca, sa nu acoperiti zona ochilor si gura.

Citeste continuarea pe wow.bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *