Piedone își continuă cruciada, printre altele mergând și în control la două dintre restaurantele lui Pescobar, situate în Herăstrău. Potrivit patronului de la Taverna Racilor, șeful ANPC l-a felicitat pentru curățenie, cu toate că a aplicat și două amenzi. Astfel, Piedone i-a dat sancțiuni pentru lipsa măsurii omologate la bar, dar și pentru faptul că în meniu nu se găsesc informații privind alergeni.
Luni, 24 martie 2024, comisarii de la Protecția Consumatorilor Sector 1, în frunte cu Cristian Popescu Piedone, au desfășurat acțiuni de control în Herăstrău. Aceștia au verificat și unitățile de alimentație publică din zonă, printre care și două dintre locațiile lui Pescobar. În urma neregulilor găsite, afaceristul s-a ales cu două sancțiuni în valoare de 30.000 de lei, potrivit Cancan.
Piedone, în control la restaurantele lui Pescobar
Cristian Popescu Piedone nu a ratat nici locațiile lui Pescobar situate în Herăstrău. În ceea ce privește cele două restaurante, comisarii de la Protecția Consuma.torilor au constat că în bar lipsește măsură omologată metrologic, iar în meniu nu se regăsesc informații privind alergeni. Din acest motiv, au fost aplicate două sancțiuni a căror valoare maximă este 30.000 de lei.
La scurt timp după controlul ANPC, Paul Nicolau a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a precizat că este mândru de ceea ce a realizat în locațiile sale. Mai mult decât atât, afaceristul a susținut că fostul edil l-a felicitat pentru curățenie.
„Dragilor, astăzi a venit și rândul nostru ca domnul președinte ANPC, domnul Piedone, să ne treacă pragul locațiilor, să controleze locațiile din Herăstrău, atât Taverna Racilor, cât și Pescobar Sushi. Am trecut cu brio, chiar ne-a felicitat. Am luat într-adevăr două sancțiuni, una pentru metrologie la bar. Valoarea maximă a sancțiunilor, că așa scrie, este de 30.000 de lei, dar dacă o plătești în 15 zile, cum noi cred că deja am plătit-o azi, este 1.500 de lei. Adică pe două locații am plătit 3.000 de lei amenzile”, a spus Pescobar pe Instagram.
Patronul de la Taverna Racilor a mărturisit că a avut multe de învățat, în urma experienței pe care a avut-o cu ANPC în trecut, atunci când locațiile sale au fost închise. Astfel, a renovat de la zero toate bucătăriile și s-a asigurat că restaurantele sale respectă normele impuse de autorități.
În trecut, restaurantele lui Pescobar au fost închise
„În urma experienței ce am avut-o cu fostul președinte, domnul Horia, eu și business-ul meu am avut lucruri doar de învățat. Eu și echipa mea suntem niște profesioniști, suntem în top 3 restaurante din România și eu cred că la porții de mâncare vândute anual suntem pe locul 2 în toată România.
Așa că blazonul numelui noi îl respectăm și este absolut țiplă și curățenie în toate bucătăriile pe care eu le-am renovat de la zero acum 2 ani. Sunt foarte, foarte mândru că echipa mea mi-a înțeles misiunea și mă susține și, în primul rând, se respectă pe ei. Așa că mulțumim domnului Piedone pentru vizită și Doamne ajută la toată lumea.
Încă ceva, eu nu mă bucur de rău altuia. Când cineva este închis, eu nu mă bucur. Am învățat să fiu profesionist și am fost dintotdeauna. Noi ne respectăm atât concurența și clienții, cât și pe noi, ceea ce este cel mai important. Dacă te respecți pe tine, asta se reflectă în tot ceea ce faci”, a mai precizat Paul Nicolau.
pesco-fuck, un cakakat de om la fel ca si ‘restaurantele’ lui
De ce naiba se prosternează presa în fața semi-analfabetului grobian și grotesc insistând a-l numi prin intercalarea numelui între două prenume? Individul se numește POPESCU. Cristian-Victor-Piedone din… familia POPESCU. Ospătar POPESCU Cristian-Victor-Piedone.