Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Pictorial incendiar! Cori Gramescu, sexy in FHM

Pictorial incendiar! Cori Gramescu, sexy in FHM

09 ian. 2012, 13:23,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:12830;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness feminin din România, este o femeie frumoasa, cu un trup aproape perfect. Atuurile sale fizice i-au atras o noua propunere din partea celebrei reviste FHM: un pictorial sexy, incitant, însa nu vulgar.

Posesoarea unui trup tonifiat, talie si coapse parca sculptate de Michelangelo, Cori Gramescu dezvaluie în FHM ce se ascunde sub costumul de fitness cu care antreneaza zi de zi femeile din Bucuresti la sala ei, Lady Fit.

Faptul ca pot fi rasfatata, ca ma simt protejata si iubita. Îmi place sa ma rasfat, sa port haine fine si elegante, dupa cum îmi place sa fiu versatila si sa trec rapid în starea de putere personala si de încredere. Cred ca marele avantaj al femeilor este aceasta versatilitate naturala între putere si feminitate„, a spus antrenoarea de fitness.

Cori Gramescu

Admirata pentru bustul ei generos, Cori Gramescu recunoaste, la rândul ei, ca admira sanii mari la o femeie, pe care îi considera „o bucurie”.

Pentru mine, sunt o bucurie. Îmi plac sânii mari, atât ai mei cât si ai altora. Glumesc putin, dar da, cred ca o femeie frumoasa, cu sânii mari, este esenta senzualitatii si sexualitatii„, a declarat Cori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`