Prima pagină » Local » Petru Movilă, președinte PMP Iași: Mai rău sau cel puțin la fel de rău ca-n 2012?

Petru Movilă, președinte PMP Iași: Mai rău sau cel puțin la fel de rău ca-n 2012?

11 sept. 2021, 10:40,
în Local

Spre deosebire de 2012, când USL a atacat premeditat, în 2021, USR și o anumită parte din PNL atacă haotic, dezorganizat, fără măcar să înțeleagă urmările deciziilor pe care le iau. În 2012, USL a dat dovadă de forță. Acum scena politică națională arată ca o adunătură de adolescenți la pubertate.
Trist este că în lupta pentru putere, USR și aripa Cîțu din PNL au făcut ca PSD să redevină o opțiune viabilă în ochii românilor, mai ales când, prin iarnă, facturile la utilități vor face ravagii.

Dacă se va ajunge la alegeri anticipate, PSD și AUR au calea deschisă spre primele locuri în topul voturilor.
În perioada aceasta, echilibrul și cumpătarea trebuiau să fie cuvintele de ordine pentru noi. În schimb, încă în pandemie și înainte de tăvălugul creșterii prețurilor la utilități și alimente, suntem în plin haos.
Din toată povestea asta, s-a dovedit că cel mai mare dezastru l-a făcut USR, partidul în care mulți și-au pus speranțele. Mare dezamăgire, mare dezastru și mai mult, o mare păcăleală. Ca cioara vopsită în papagal. Experții și profesioniștii lor școliți prin afară (sau nu) au dat cu oiștea-n gard într-un mare mod.
Și pe deasupra avem un președinte care spune că nu vede nicio criză guvernamentală și că absolut nimic din ce se întâmplă în aceste zile nu este îngrijorător ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *