Prima pagină » Local » Petru Movilă: „Milioane de euro alocate pentru un spital care nu a tratat măcar un om”
Petru Movilă:

Petru Movilă: „Milioane de euro alocate pentru un spital care nu a tratat măcar un om”

08 nov. 2020, 21:00,
BZI.ro, în Local

Deputatul ieșean Petru Movilă a lansat un mesaj prin care își exprimă revolta cu privire la modul în care a fost gestionată realizarea spitalului mobil de la Lețcani.

„Ce rusinos!
Spitalul mobil de la Letcani încă nu funcționează și nu poate primi pacienți.
Milioane de euro alocate pentru un spital care nu a tratat măcar un om.
Spitalul a devenit, se pare, cel mai important vehicul de campanie pentru o parte din candidații la parlamentarele din decembrie. Plimbați și ei ca moaștele să îi vadă lumea sau să se certe între ei.
Au trecut mai bine de 100 de zile de când spitalul trebuia să fie pus în funcțiune. Consiliul Judeţean și direcțiile deconcentrate trebuiau să se așeze la aceeași masă și să stabilească împreună responsabilii de proiect si traseul de autorizare. Nu s-a întâmplat acest lucru iar astăzi a fost circ la Leţcani.
Spitalul nu funcționează deși am avea mare nevoie de el pentru că unitățile medicale din Iaşi nu mai au locuri pentru pacienț. Și cei cu alte diagnostice au nevoie de acces în spitale, de tratamente.
Soluția este dialogul și implicare responsabilă în rezolvarea autorizării și punerii în funcțiune a spitalului de la Leţcani”, a declarat Petru Movilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *