Prima pagină » Local » Petru Movilă, liderul PMP Iași: „A8, un proiect plin de minciuni”
Petru Movilă, liderul PMP Iași: „A8, un proiect plin de minciuni

Petru Movilă, liderul PMP Iași: „A8, un proiect plin de minciuni”

25 iun. 2024, 12:37, 1 ,
în Local

Petru Movilă, președintele PMP Iași, despre minciunile ce stau la baza construirii autostrăzii A8.

„A8, un proiect plin de minciuni. Nici nu poți să-i menționezi pe toți cei care vorbesc de autostrada A8 și mint cu nerușinare că proiectul e în grafic.

Întârzierea e mai mare de peste 6 ani de zile în realizarea documentației premergătoare proiectului tehnic și execuției autostrăzii și nu se vede la orizont nici o decizie concreta. Chiar și așa, documentația nefinalizata nu respecta nici dorințele exprese ale ieșenilor și nici realitatea din teren pentru că de exemplu, nu avem nod de legătură la Ruginoasa pentru a putea merge spre Cotnari-Hârlău pe DJ 281 C sau la Popricani, intersecția cu DN 24C.

La fel de important este că s-ar putea realiza în regim de urgenta porțiunea de A8 din dreptul localităților Podu Iloaei și Budai și am scapă de aglomerația de acolo.

S-a semnat contractul pentru autostrada A13, Bacău-Brașov cu termen clar de 24 de luni în vederea realizării studiului de fezabilitate și proiectului tehnic. Unii profita de acest haos și își finanțează proiectele, ai noștri dorm și fac calcule pentru locurile eligibile de la toamna!”, a transmis Petru Movilă.

Comentarii
  • Domnule Movilă, cu tot respectul, sunteți politician de Iași din 1990 de când erați în FSN și ulterior în PD, ați fost consilier județean în 2003, deputat în Parlamentul României începând cu 2004, aveți o carieră politică lungă. Întreb și eu ca tot ieșeanul, de ce nu ați făcut nimic ca Iașul să aibă autostradă să putem circula omenește până la Pașcani măcar? De ce nu ați bătut cu pumnul în masă, de ce nu ați urlat de la tribuna Parlamentului, ce v-a lipsit? Sunteți pe o listă lungă de politicieni de Bahlui care ne-ați ținut în loc 30 ani. Măcar unii și-au umplut buzunarele și s-au retras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *