Prima pagină » Local » Petru Movilă: „Am votat proiectul de lege care prevede achiziţia de măşti pentru populaţie”
Petru Movilă:

Petru Movilă: „Am votat proiectul de lege care prevede achiziţia de măşti pentru populaţie”

11 iun. 2020, 21:15,
Antonia Ceausu, în Local

Deputatul ieșean Petru Movilă a vorbit astăzi despre proiectul de lege privind măsurile de siguranţă cu caracter medical şi statutul spitalelor de psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă, proiect la care sunt iniţiator. Acesta a menționat că acest proiect de lege arată care sunt serviciile medicale care se pot desfășura în aceste spitale de maximă siguranță, documentele necesare dar și baza legală pentru care sunt internați în acest tip de unitate medicală.

„Punctul meu de vedere referitor la proiectul de lege privind măsurile de siguranţă cu caracter medical şi statutul spitalelor de psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă, proiect la care sunt iniţiator”, a spus Petru Movilă.

De asemenea Petru Movilă a discutat despre legeea care prevede achiziția măștilor pentru persoanele care se află în imposibilitatea financiară de achiziționare. Acesta a menționat că mebrii Partidului Mișcarea Populară vor vota această lege deoarece reprezintă interesul cetățenilor.

„Am votat proiectul de lege care prevede achiziţia de măşti pentru populaţie. Trecând peste un posibil iz populist, sunt oameni care au nevoie de măşti şi care nu îşi permit să le schimbe cât de des ar trebui. În ceea ce priveşte achiziţiile făcute în perioada pandemiei, am spus de la început că acestea trebuie verificate”, a spus deputatul ieșean.

Petru Movilă abordează teme de interes pentru cetățeni. În urmă cu câteva zile a vorbit despre Autosrada Unirii

Deputatul PMP, Petru Movilă, a vorbit despre Autostrada Unirii (A 8) Ungheni-Iași-Tg.Mureș. Acesta consideră că acest proiect a fost bătaia de joc a PSD-ului. De asemenea, Petru Movilă a prezentat situația actuală în care se află proiectul Autostrăzii Unirii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *