Prima pagină » Cancan » Petru Mircea, relație cu prietena Mădălinei Manole! Fratele artistei face dezvăluiri halucinante

Petru Mircea, relație cu prietena Mădălinei Manole! Fratele artistei face dezvăluiri halucinante

14 apr. 2022, 14:43,
în Cancan

Recent, Petru Mircea a fost acuzat că ar avea o relație cu prietena Mădălinei Manole, bărbatul fiind totodată considerat cel care a împins-o către sinucidere pe „fata cu părul de foc”. Iar toate aceste învinuiri vin tocmai din partea lui Marian Manole, fratele artistei. În plus, Marian a mai precizat că nu îl va ierta niciodată pe Petru Mircea că l-a îndepărtat pe fiul Mădălinei Manole de familia artistei.

În urmă cu aproape 12 ani, Mădălina Manole s-a stins din viață, chiar de ziua ei, după ce a ingerat o cantitate considerabilă de Furadan, un insecticid. După ce artista a murit, a izbucnit un imens scandal între Petru Mircea, soțul acesteia, şi familia cântăreţei. În urmă cu ceva vreme, fratele regretatei artiste a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa celui care i-a fost soț Mădălinei Manole. Potrivit spuselor lui Marian Manole, Petru Mircea ar avea o relaţie cu una dintre cele mai bune prietene ale Mădălinei.

Petru Mircea, relație cu prietena Mădălinei Manole

Marian Manole a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre fostul soț al surorii sale! Fratele Mădălinei Manole consideră totodată că Petru Mircea este autorul moral al morții cântăreței, iar acțiunile sale de după sinuciderea soției ar reprezenta cea mai bună dovadă. Mai mult de atât, Marian a mărturisit că nu îl va ierta niciodată pe fostul cumnat pentru faptul că l-a ținut departe pe fiul Mădălinei de toată familia Manole.

Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâta amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți”, a declarat Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole l-a catalogat pe Petru Mircea drept un oportunist care se bucură de averea artistei și după moarte ei, beneficiind de banii din drepturile de autor. Totodată, Marian Manole a dezvăluit că noua iubită a fostului cumnat ar fi nimeni alta decât cea care se numea „cea mai bună prietenă a Mădălinei”.

El a rămas cu toți, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să îi ia locul în patul soțului ei. Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, a mai spus fratele Mădălinei.

Scandal la mormântul Mădălinei Manole

În plus, anul trecut, Marian Manole susține că Petru Mircea i-a vorbit extrem de urât, fără să țină cont că se aflau lângă locul de veci al artistei, unde a făcut un adevărat scandal. Fratele „fetei cu părul de foc” a mai subliniat faptul că Petru Mircea ar veni la cimitir de cel mult trei ori pe an și că între timp s-ar fi însurat.

Eram la cimitir și au apărut prietenii mei scumpi și dragi de la Otopeni, cu ghilimelele de rigoare. Cumnatul meu însoțit de prietenul lui. Au început ritualurile lor, cu ruptul cozilor de flori. Există filmări, n-o să le dau niciodată. Mi-a vorbit foarte urât, deși eram la Ploiești, nu eram în fața casei de la Otopeni ca în aprilie, când țipa, mă înjura și făcea în toate felurile. Aceleași texte șabloan pe care le spune de 11 ani: să plec, să-l las în pace. Pe urmă a început să turuie vrute și nevrute”, a mai spus cu durere în glas Marian Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *