Prima pagină » Cancan » Petru-Doru Molorciuc a reușit să slăbească șaptezeci de kilogramme în mai puțin de doi ani. Care este secretul suceveanului – VIDEO

Petru-Doru Molorciuc a reușit să slăbească șaptezeci de kilogramme în mai puțin de doi ani. Care este secretul suceveanului – VIDEO

20 oct. 2022, 09:43,
BZI.ro, în Cancan

Petru-Doru Molorciuc, un bărbat în vârstă de 52 de ani din Suceava, a reușit să devină cunoscut în toată țara după ce s-a apucat de sală.

Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava, bărbatul avea 148 de kilograme în luna septembrie a anului 2020, atunci când a decis să se apuce de fitness.

Petru-Doru Molorciuc a reușit să slăbească șaptezeci de kilogramme în mai puțin de doi ani

De atunci viața lui s-a schimbat radical: acum are 78 de kilograme și a reușit să câștige titlul de Campion Național de Culturism!

„Efectiv nu mă mai puteam încheia la șireturi, ajunsesem într-o stare deplorabilă. Nu puteam urca scările… nu aveam aer. Voiam să fac o schimbare. Nu mă gândeam că o să ajung atât de departe. Sunt exact 70 de kilograme pe care le-am dat jos în mai puțin de doi ani de zile. De la 148, la 78. Multă muncă, antrenamente peste antrenamente, dietă. Nu există pastile sau prafuri minune… fără muncă nu obții rezultate. E și regim alimentar, dar și sală. 50% – 50%. Dacă eu la 52 de ani am putut, poți și tu cu siguranță”, a spus bărbatul pentru sursa citată.

Sfaturi pentru cei ce vor să slăbească

Petru-Doru Molorciuc a venit și cu o serie de recomandări pentru persoanele care își doresc să slăbească cu adevărat.

“În primul rând să își ia un antrenor personal, dacă vrea să slăbească pe bune. Mulți au tendința după o săptămână, două, trei de sală să renunțe. Caută motive să nu mai vină. Lipsesc o zi, lipsesc două, trei… și nu mai vin deloc. Apoi, să îşi stabilească un obiectiv realist: nu pot slăbi în 3 luni, dar într-un an pot să o facă. Și apoi rupi sala, zi de zi, cu același obiectiv”.

Petru povestește că nimeni nu poate ține o dietă 100%, recunoscând că și el a mai “trișat” în perioada în care nu se pregătea pentru concurs, cu câte un biscuit sau ceva dulce. DAR, explică proaspătul campion de culturism, era o singură dată, în weekend, și fără să facă abuz. “Așa m-a învățat antrenorul care m-a slăbit inițial, Amelin Tcaciuc, fratele actualului meu antrenor”, a precizat Petru pentru sursa menționată mai sus.

Sportivul mărturisește că a reușit în tot acest timp să fie motivat și de faptul că a vrut să fie un exemplu pentru cei doi băieți ai lui, dar și pentru persoanele supraponderale care nu reușesc să găsească drumul spre sala de fitness.

“E și regim alimentar, dar și sală. 50% – 50%. Dacă eu la 52 de ani am putut, poți și tu cu siguranță!”, adaugă Petru, care e și antrenor personal.

Comentarii
  • Da, pe langa munca si dieta, o sursa buna de anabolizante cu aportul financiar aferent si a rezolvat cazul. Doar sa fii copil si sa crezi povesti la imaginile prezentate. La astfel de articole ar trebui sa se sesizene institutiile abilitate din oficiu. Intr-un timp se.pornisera actiuni si verificari in salile de sport, dar asa, ca orice lucru romanesc, bine facut, odata cu startul a venit si stopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *