Prima pagină » Local » Petronel Corduneanu a fost arestat pentru cămătărie! Judecătorii l-au trimis pentru 30 de zile după gratii (Exclusiv)

Petronel Corduneanu a fost arestat pentru cămătărie! Judecătorii l-au trimis pentru 30 de zile după gratii (Exclusiv)

01 nov. 2022, 20:38, 8 ,
BZI.ro, în Local

Alina Filip şi Petronel Corduneanu au fost ridicați de mascaţi, în urma percheziţiilor de la Iaşi. Ambii fiind bănuiţi de cămătărie, potrivit unor surse ale BZI.

În dosarul de cămătărie, Alina Filip nu a ajuns după gratii, ci a primit arest la domiciliu, însă partenerul ei nu a fost atât de norocos. Petronel Corduneanu a ajuns în arest pentru 30 de zile.

Reamintim că au fost efectuate 42 de descinderi, printre care la Adrian Corduneanu, Gelu Corduneanu şi mulţi alţii.

„În urma celor 42 de percheziții efectuate la data de 31 octombrie anul curent, 35 de persoane au fost conduse la sediul Poliției din Iași, în vederea continuării cercetărilor. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați 50.680 de euro, 33.000 de lei, 2,2 kg de aur, 2 pistoale, dintre care unul cu piper și unul de tip Airsoft, 12 cuțite și săbii, spray-uri lacrimogene, 55 de telefoane mobile, documente ce ar conține evidența operațiunilor de cămătărie și acte de proprietate pentru bunuri imobile”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *