Prima pagină » Cancan ultimă oră » Petrică Mâțu Stoian, adevărul despre transformarea spectaculoasă. A slăbit 25 de kilograme fără să țină dietă

Petrică Mâțu Stoian, adevărul despre transformarea spectaculoasă. A slăbit 25 de kilograme fără să țină dietă

06 nov. 2021, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Petrică Mâțu Stoian a slăbit 25 de kilograme într-un timp foarte scurt. Transformarea este spectaculoasă și mulți au crezut că interpretul de muzică populară a ținut o dietă pentru a scăpa de câteva kilograme. Adevărul este cu totul altul.

Cum a slăbit Petrică Mâțu Stoian 25 de kilograme

Artistul în vârstă de 61 de ani a slăbit fără voia lui, dar se bucură de rezultate pentru că se simte mult mai bine în noua formă. Petrică Mâțu Stoian a suferit o pierdere în urmă cu ceva timp, iar asta l-a afectat profund și pur și simplu nu a mai avut poftă de mâncare. Așa se face că a slăbit brusc 25 de kilograme și acum arată cu totul diferit.

Artistul a mărturisit că a trăit un șoc din cauza pierderii unei persoane care l-a ajutat foarte mult în cariera sa. Este vorba despre soția impresarului său care a trecut în neființă. Petrică Mâțu Stoian a fost foarte afectat și încă este, dar încearcă să treacă peste această durere.

Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment, a spus Petrică Mâțu Stoian la Pro Tv.

Petrică Mâțu Stoian a slăbit 25 de kilograme în trei luni, fără nicio dietă. Interpretul de muzică populară vede și o parte bună din șocul trăit în iulie când s-a stins soția impresarului său. Artistul spune că avea peste 100 de kilograme și multe din hainele din dulap nu îi mai veneau. Acum când este mult mai slab, se simte suplu și a început să poarte articole vestimentare în care înainte nu încăpea.

Petrică Mâțu Stoian vrea să se pensioneze

Interpretul de muzică populară a declarat că a ajuns la o vârstă frumoasă și crede că este cazul să se retragă din ansamblu. Petrică Mâțu Stoian vrea să se pensioneze și așteaptă să spune că e rândul celor tineri să vină din urmă și să îi ia locul. Artistul este de părere că talentul se îmbină cu tinerețea și că trebuie să știi când e momentul să te oprești. Potrivit spuselor lui, până la un punct e bine să fii pe scenă, dar apoi poți să continui să faci lucruri mai din spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *