Prima pagină » Cancan » Petrică Mâţu Stoian a simţit că va muri. Ce a făcut artistul în ultimele clipe ale vieții

Petrică Mâţu Stoian a simţit că va muri. Ce a făcut artistul în ultimele clipe ale vieții

18 nov. 2021, 10:22,
în Cancan

Petrică Mâţu Stoian a simțit că va muri, iar Doru Gușman a scos la iveală un alt detaliu neștiut din ultimele zile din viața artistului. Potrivit acestuia, înainte de a merge la clinica în care a urmat tratamentul, cântărețul s-a miruit.

Ipoteza a fost confirmată de mai mulți colegi ai regretatului artist.

Petrică Mâţu Stoian a simţit că va muri

Cântărețul de muzică populară le-a povestit apropiaţilor săi faptul că filmările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său sunt ultimele la care mai participă. Doru Gușman, impresarul și prietenul cântărețului, a precizat faptul că în ultima perioadă Măţu Stoian se schimbase mult.

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist, potrivit România TV.

Alin Gabriel Matei, fiul spiritual al cântărețului, dezvăluiri cutremurătoare

Alin Gabriel Matei, fiul spiritual al cântărețului, a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare. Potrivit acestuia, Petrică Mâţu Stoian a spus la filmarea pentru petrecerea de Revelion că ar fi ultima la care ar vrea să participe.

”Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.

Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent. Vă mărturisesc că atunci când am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă pentru că era direct. – Tu cânți, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânți, pune mâna învață carte. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt pe care singur nu le-aș fi deschis.

Vorbea, zilnic și chiar dacă mai treceau zile nu voiam să îl deranjez îmi dădea mesaj și-mi spunea – copilule m-ai abandonat- și i-am zis că nu voiam să îl deranjez și-mi spunea că niciodată nu îl deranjez și mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a dezvăluit acesta pentru ROMÂNIA TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *