Prima pagină » Local » Petreceri cu alcool și droguri în centrul Iașului! ”Are Poliția la mână și nu îi poate face nimic!” – VIDEO

Petreceri cu alcool și droguri în centrul Iașului! ”Are Poliția la mână și nu îi poate face nimic!” – VIDEO

05 apr. 2022, 02:01, 1 ,
Andreea Andrei în Local

Mai mulți locatari ai unui bloc din Piața Unirii se plâng de scandalurile care se țin lanț într-un apartament de la etajul 3. Locuința este închiriată în regim hotelier, iar în fiecare weekend se dau petreceri cu alcool și droguri. Locatarii susțin că Poliția nu vrea să stopeze acest fenomen

Blocul nr. 6, scara C, din Piața Unirii este zguduit în fiecare weekend de petreceri cu alcool și droguri. În urma petrecerilor se lasă mai mereu cu daune materiale și cu scandaluri care sperie vecinii liniștiți. Bătăile din bloc nu lipsesc, iar numărul persoanelor din apartamentul de la etajul 3 este estimat că depășește 20 de persoane.

Petreceri cu alcool și droguri, iar Poliția este neputincioasă

Locatarii din bloc susțin că în fiecare weekend au loc petreceri scăldate în alcool și droguri. Muzica și gălăgia pe care cei din apartament o fac îi aduc la disperare pe locatari.

”Am chemat Poliția de nenumărate ori, le dau avertisment, apoi ei reiau petrecerea. Mai vine odată Poliția să le dea amendă, ei nu mai deschid. Așa i-a învățat proprietarul. Are Poliția la mână și nu îi poate face nimic!”, a declarat sub protecția anonimatului un locatar.

Conform locatarilor din bloc, apartamentul de la etajul 3 aparține lui Marius Filote. Acesta a reușit să-și creeze o imagine de persoană periculoasă în ochii vecinilor.

”Spune că are toată Poliția la mână și că nu-i vor face nimic. Că nu au ce să îi facă…”, a completat un alt locatar al blocului.

Mărturiile vecinilor arată că pe lângă nivelul decibelilor, chiriașii distrug bunurile comune de pe scară. Ușa de la intrarea blocului pare a fi ținta principală, fiind reparată de 3 ori până în prezent.

Proprietarul știe de petrecerile care se lasă cu scandal

Pe lângă spaima generată de zgomotele puternice și numărul ridicat de persoane ce intră în apartamentul cu pricina, locatarii sunt nevoiți să repare din propriile buzunare stricăciunile ce apar.

”Fac petreceri până dimineața, cu muzica dată tare în boxe. Se aud țipete și urlete, mai ceva ca la casa de nebuni! Vinerea și sâmbăta mereu dau câte o petrecere. Geamurile de la intrarea în scară de 2 ori au fost reparate de un vecin. O dată au reparat cei de la cafeneaua de la parter. Erau cioburi pe jos, de sticlă spartă. Sâmbătă au plecat de acolo cred că peste 20 de persoane, asta în condițiile în care la întreținere sunt trecute 4 persoane”, precizează un alt locatar al blocului.

Locatarii susțin că sesizările multiple făcute la Poliție sunt inutile, deoarece Marius Filote a fost amendat de mai multe ori, însă acesta le-a plătit și petrecerile au continuat.

Filote ar avea mai multe apartamente în zonă, chiar și în blocul vecin, unde situația este una similară cu cea de la etajul 3 al blocului 6, scara C.

Proprietarul apartamentului, care are spre închiriere alte 11 apartamente în Iași, știe de petrecerile date de chiriași și a declarat că încearcă să remedieze situația pe cât posibil.

”Aveam un administrator care se ocupa de închirieri și în urmă cu câteva luni l-am schimbat. După weekend-ul ce a trecut, am luat hotărârea de a cere garanție pentru închiriere. Persoana care va închiria apartament de la Filote va fi trasă la răspundere pentru orice problemă creată”, a precizat Marius Filote.

Locatarii din blocul din Piața Unirii au încercat să ia legătura cu proprietarul, dar nu au reușit să dea de cel considerat responsabil de petrecerile cu alcool și droguri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *