Prima pagină » Radio » Actualitate » Petrecere pentru fiica cea mare a Elenei Băsescu, la vârsta de 10 ani. Cât de frumoasă este Sofia Anais

Petrecere pentru fiica cea mare a Elenei Băsescu, la vârsta de 10 ani. Cât de frumoasă este Sofia Anais

04 sept. 2023, 13:16, 3 ,
BZI.ro, în Radio

Petrecere superbă pentru fiica cea mare a Elenei Băsescu, la vârsta de 10 ani, Sofia Anais fiind sărbătorită la Lacul Snagov. Nepoata fostului președinte este o tânără domnișoară neînfricată, pasionat de echitație, ca mama și bunica ei. Acum, chiar dacă mama Sofiei s-a angajat, prioritatea ei rămân cei trei copii.

A fost petrecere în familia Elenei Băsescu. Mezina fostului președinte al României și-a sărbătorit fiica cea mare, pe Sofia Anais, și a publicat câteva imagini pe rețelele sociale. Nepoata lui Traian Băsescu a împlinit 10 ani și este o domnișoară splendidă. Elena Băsescu s-a angajat recent într-o redacție de știri, dar copiii ei au fost mereu mai presus de carieră.

Petrecere pentru fiica cea mare a Elenei Băsescu, la vârsta de 10 ani

Când nu e la serviciu, la redacția de știri unde s-a angajat, Elena Băsescu este alături de copiii ei, cel mai des la echitație, dar și pe Lacul Snagov, la un centru de Ski-Nautic & Wakeboard, sporturi pe care copiii EBei le practică de mici. Tot acolo a organizat și aniversarea Sofiei, fiica ei din căsnicia cu Bogdan Ionescu, care a împlinit 10 ani pe 1 septembrie. Locul a fost decorat cu baloane albe și bleu, iar EBa a publicat câteva imagini și un mesaj pe Instagram: „10 ani cu tine, Sofia Anais. Prima mea dragoste”.

Sofia este o fetiță neînfricată, dovadă fiind pozele și filmulețele în care parcă plutește pe apă, cu placa în picioare, în timp ce practică wakeboard. La fel este și la călărie, pasiune moștenită de la mama și bunica ei.

EBa este foarte pasionată de echitație, „microb” moștenit de la mama ei, Maria Băsescu, și transmis, mai departe, și copiilor ei. Aproape în fiecare weekend, Elena Băsescu și cei trei copii se află la echitație. O vreme frecventau hipodromul din Balotești, cel condus de celebrul Nelu Szekely, cascador de profesie şi instructor de călărie, apoi s-au mutat la un centru de echitație din Berceni, Giurgiu.

Elena Băsescu are trei copii

La 43 de ani, EBa are destule roluri și funcții în CV: fost fotomodel, fost europarlamentar (2009-2014), antreprenor, fost angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, fostă soție, dar mamă full time pentru trei copii. Mai nou, și-a mai adăugat un job în palmares. La începutul anului a apărut știrea că fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu.

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost căsătorită patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, pe Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața cu Sheila Giafer. S-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *