Prima pagină » Radio » Actualitate » Petrecere de vis pentru băiatul cel mic al lui Ștefan Bănică. Alexandru a împlinit 4 ani

Petrecere de vis pentru băiatul cel mic al lui Ștefan Bănică. Alexandru a împlinit 4 ani

17 mai 2023, 12:22,
în Radio

Alexandru, băiatul cel mic al lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva, a împlinit 4 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere de vis. Copilul s-a distrat de minune și va rămâne cui amintiri plăcute de la respectivul eveniment. Lavinia Pârva a ținut să împărtășească din bucuria acestui moment și a postat imagini de la petrecere.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Înainte, artistul a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, însă și-a refăcut la scurt timp viața, după despărțirea de mama fiicei sale. Cei doi sunt fericiți împreună, iar venirea pe lume a lui Alexandru i-a unit și mai tare.

Alexandru, băiatul cel mic al lui Ștefan Bănică, a împlinit 4 ani

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au sărbătorit fiul, care pe 13 mai a împlinit 4 ani. Așa cum face la fiecare aniversare, și de această dată solista a publicat imagini în online, de la ziua lui Alexandru.

„Dragii mei, astăzi a fost o zi extrem de importanta pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci astăzi Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o vă uita. La mulți ani, minune!”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram, lângă pozele de la petrecere.

În imaginea în care îl ține în brațe pe Alexandru se poate observa cât de mult a crescut băiețelul, evident comparând cu imaginile de anul trecut. Lavinia și Ștefan se numără printre părinții din showbiz care au decis să nu arate chipul copilului, în social media sau la TV.

Lavinia Pârva este cea de-a treia soție a lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică are trei copii din trei relații diferite. Astfel, Radu Ştefan, fiul cel mare, este din relația cu Camelia Constantinescu, are 21 ani şi este student la UNATC. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin, născută pe 15 decembrie 2007. Iar actuala soție, Lavinia Pârva, i l-a dăruit pe Alexandru, care s-a născut pe 13 mai 2019. Toți cei trei copii ai artistulșui se înțeleg perfect și petrec mult timp împreună, mai ales Ana Violeta și Radu Ștefan, care sunt mai mari și au și preocupări comune.

Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994-1999. În ianuarie 2006, artistul s-a însurat cu Andreea Marin, însă în octombrie 2013 anunțat divorțul, pe Facebook. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, pe care a luat-o de soție în 2017, în cadrul unei ceremonii discrete, în Bulgaria.

Povestea numelui ales pentru băiatul cel mic

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Ștefan Bănică și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În anul 2001, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist.

Fratele de tată al lui Ștefan Bănică, Alexandru Bănică, s-a născut în 1975 și a murit în 2001, într-un accident de mașină. Avea 26 de ani. Vehiculul în care se afla era condus de un prieten care a scăpat nevătămat și care a fost considerat de poliție vinovat de accident. În memoria fratelui său, Ștefan Bănică l-a botezat pe fiul cel mic, Alexandru. Este un omagiu adus fratelui pe care l-a iubit enorm și despre moartea căruia i-a fost întotdeauna greu să vorbească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *