Prima pagină » National » Petrecere de pomină pentru o primăriță PNL! A urcat pe o masă de biliard şi a început să danseze

Petrecere de pomină pentru o primăriță PNL! A urcat pe o masă de biliard şi a început să danseze

12 oct. 2020, 14:08,
George Cristian în National

Scene reprobabile în comună Brusturi din judeţul Bihor. O primăriță realeasă pe funcţie s-a bucurat excesiv. Imaginile care o arată pe primăriţa PSD-ista, Livia Bârlău, cum dansează pe o masă de biliard.

Petrecerea are loc într-un bar din localitatea respectivă, iar despre purtatul măștii sau distanţarea fizică nici nu poate fi vorba, mai ales că aceasta este înconjurată de mai multe persoane.

Livia Bârlău a câștiga cel de-al cincilea mandat și a dansat pe mese

Livia Bârlău a câştigat cel de-al cincilea mandat, iar acest lucru s-a lăsat cu o petrecere de pomină. Alături de invitaţi, atmosferă a devenit atât de încinsă încât Livia nu a mai rezistat şi a urcat pe mese. Spre entuziasmul celor prezenţi, Lavia a arătat că are dânsul în sânge şi a început să execute câteva scheme de dans, lucru care a stârnit aplauzele mulţimii.

Totuşi, în pofida pandemiei tot mai accentuate de la nivelul României, în barul din localitatea Brusturi nu s-a respectat nicio măsură de siguranţa sanitară. Niciunul dintre cei prezenţi nu păstrau distanţa fizică, iar despre purtatul măştilor de protecţie nici nu s-a pus problema.

Contactata de jurnaliştii ebihoreanul.ro, primărița nu s-a arătat foarte deranjată de faptul că a fost filmată, spunând că este absolut normal ceea ce s-a întâmplat, mai ales ca oamenii trebuie să fie mereu la înălţime:

„N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate”, a spus Bârlău.

Primarul comunei Girişu de Criş, Ioan Paşca, s-a dezlănţuit după ce a câștigat alegerile

Bihorul pare a fi epicentrul petrecăreților, sau mai degrabă a celor care filmează şi publică petrecerile primarilor aleși. Este și cazul primarului PNL, Ioan Pașca, primar care a câștigat un nou mandat și care a organizat o petrecere cu lăutari, o petrecere care s-a lăsat cu injurii la adresa rivalilor politici.

Petrecerea s-a desfășurat cu melodii de manele, participanții ținând pahare de băutură în mână. S-au dat bani pentru dedicații iar la petrecere au participat susţinătorii primarului dar şi angajaţii primăriei.

Cântăreața a primit niște bani în sutien de la un amic al primarului, care i-a cerut să cânte o melodie care să aibă versuri obscene împotriva PSD, respectiv partidul dușman politic al liberalilor. La distracție a participat și primarul Ioan Paşca, membru PNL care a fost reales pentru a cincea oară în această funcție de locuitorii comunei.

„Băieţii din Primărie au organizat, să sărbătorim că am câştigat un mandat nou. Ziceau că dacă iese primar PSD, pe toţi îi dă afară, şi s-au bucurat că n-a ieşit. Am sărbătorit acum, c-apoi ne punem pe treabă, patru ani nu mai sărbătorim”, a declarat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *