Prima pagină » Local » Petrecere de pomină pe banii locuitorilor din Ciurea, pentru prefectul Bogdan Cojocaru și alți lideri PSD!

Petrecere de pomină pe banii locuitorilor din Ciurea, pentru prefectul Bogdan Cojocaru și alți lideri PSD!

17 iun. 2022, 02:00, 1 ,
în Local

În perioada 11-12 iunie, locuitorii din Ciurea și mai cu seamă liderii PSD-iști s-au distrat pe ritmuri folclorice în cadrul serbărilor comunei. La eveniment au luat parte prefectul Bogdan Cojocaru, Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor din cadrul Consiliului Județean. Petrecerea care a costat 32.500 lei nu a fost pe placul tuturor locuitorilor comunei Ciurea, mulți fiind de părere că primarul, Cătălin Lupu, risipește banii pe distracții, în loc să facă ceva util pentru comunitate.

Sâmbătă, 11 iunie 2022, în cadrul Serbărilor comunei Ciurea, între orele 9:00-12:00, a avut loc un program artistic susținut de preșcolarii și elevii unităților de învățământ din comună, un concurs de desene pe asfalt, precum și diverse competiții sportive: curse de biciclete și mers pe role. Începând cu ora 12:00, a avut loc festivitatea de premiere. La ora 13:00, s-a sfințit Grădinița cu program prelungit Lunca Cetățuii, iar după ora 14:00, s-a sfințit sediul SVSU.

imagini de la sarbarile comunei ciurea

Pe lângă momentele artistice, au fost premiați și seniorii comunei, care au aniversat 50 de ani de căsătorie

Petrecere de pomină, pe banii locuitorilor din Ciurea

 imagini de la sarbarile comunei ciurea

Petrecerea care a costat 32.500 lei nu a fost pe placul tuturor locuitorilor comunei Ciurea, mulți fiind de părere că primarul, Cătălin Lupu, risipește banii pe distracții în loc să facă ceva util pentru comunitate

Sâmbătă, 11 iunie, și duminică, 12 iunie, s-au sărbătorit zilele comunei Ciurea. Cu acest prilej, administrația locală a organizat un spectacol muzical, la care, pe lângă membrii comunității, au luat parte și prefectul de Iași, Bogdan Cojocaru, Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni din Consiliul Județean. La petrecere, au participat și consilierii municipali Bogdan Crucianu și Mihai Liviu Gavril. Conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), petrecerea i-a costat pe cetățenii comunei Ciurea suma de 32.500 lei.

Duminică, 12 iunie, în intervalul orar 13:00-22:00, locuitorii din Ciurea și politicienii PSD au avut parte de un program artistic prelungit. Pe scenă au urcat Ansamblul Profesionist  „Constantin Arvinte”, Fanfara de la Chetriș, Ștefan Pintilie, Cristian Harhata, Ștefania Postelnicu, Flavian Dimitrie Pomană, Cristi Iordăchioaie, Ansamblu Rapsozii Siretului, Daria Gafincu, Ionuț Chelaru, Nemuritorii, Adriana Ochișanu, Dansuri Moderne, Anca Neacșu și Angela Bârjoveanu și Formația Focus Show.

Pe lângă momentele artistice, au fost premiați și seniorii comunei, care au aniversat 50 de ani de căsătorie. Pe durata celor 2 zile când s-a desfășurat evenimentul, s-au purtat și discuții despre viitorul Europei. În acest context, tinerii din cadrul PES Activists Iași au demarat o serie de consultări cu ieșenii, urmând ca mai apoi să transmită informațiile obținute la Bruxelles.

Cetățenii comunei Ciurea, revoltați de modul în care alege edilul să cheltuie banii publici

imagini de la sarbarile comunei ciurea

Sâmbătă, 11 iunie 2022, în cadrul Serbărilor comunei Ciurea, între orele 9.00-12.00, a avut loc un program artistic susținut de preșcolarii și elevii unităților de învățământ din comună

Locuitorii comunei Ciurea nu au fost prea încântați de felul în care a ales edilul să risipească banii publici, considerând că aceștia puteau fi folosiți în alte scopuri.

„Deci se pare că majoritatea locuitorilor nu sunt prea entuziasmați de petrecerea primăriei și ar fi dorit ca acești bani să meargă la finalizarea unor utilități, dar, probabil, din această petrecere se pot fura mai mulți bani și se vor împărți la toți cei care își dau semnătura. Văd că sunt și unii care-i apreciază, dar probabil sunt de-ai primarului!”, a comentat Gică Cojocaru pe pagina de Facebook „Ciurea Town”.

Un alt locuitor al comunei este de părere că banii cu care s-a organizat paranghelia PSD-istă putea fi utilizați în alte scopuri.

„De 10 ani aștept apă potabilă. Trece conducta goală prin fața casei și… atât. Când au săpat pentru apă i-am întrebat: «Nu faceți și canalizare?» Au răspuns: «A, nu! Altă firmă va veni». «Când?» «Nu știm noi, întrebați primăria». «Și cu podețele stricate cum rămâne?» «Nu știm, întrebați primăria! » În afară de «păr» (imprimante, laptopuri etc), ce vă mai schimbați domnule Lupu?”, a comentat Ioan Iacob Heraclid la anunțul cu afișul petrecerii de pomină organizată pe banii locuitorilor din Ciurea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *