Prima pagină » Titlurile zilei » Petrecere cu minori și prostituate, încheiată dramatic în complexul Newton din Tătărași. Ei sunt cei care au pus la cale totul. S-a lăsat cu o urmărire pe străzile din oraș – EXCLUSIV/FOTO

Petrecere cu minori și prostituate, încheiată dramatic în complexul Newton din Tătărași. Ei sunt cei care au pus la cale totul. S-a lăsat cu o urmărire pe străzile din oraș – EXCLUSIV/FOTO

05 sept. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Petrecere cu minori și prostituate, finalizată prost la Iași. Un adolescent care a vrut să aibă parte de o noapte incendiară și-a văzut moartea cu ochii. A fost urmărit și amenințat cu un cuțit de mai mulți indivizi

Patru tineri din Iași au ajuns în fața judecătorilor după ce i-au spulberat visul unui adolescent, dar să începem cu începutul. Acum câteva luni, un adolescent a închiriat un apartament, în zona centrală a Iașului, împreună cu mai mulți prieteni. Aceștia au vrut să se distreze și au consumat alcool. La un moment dat, le-a venit ideea de a merge la prostituate. Pentru că doar victima avea bani, s-a gândit să le facă în ciudă prietenilor. A sunat la o femeie care se prostitua într-un apartament din Newton și a stabilit o întâlnire. Ulterior, a plecat spre locul indicat. În rechizitoriul anchetatorilor totul este povestit pas cu pas.

Petrecere cu minori și prostituate, încheiată prost

Astfel, dorința adolescentului de a se distra cu o prostituată s-a transformat într-un coșmar.

„Persoana vătămată s-a deplasat în incinta complexului Newton din municipiul Iași, loc în care a ajuns în jurul orelor 3:05. Imediat ce acesta a ajuns pe strada Orfelinatului, a contactat-o telefonic pe persoana de sex feminin cu care discutase în prealabil, iar aceasta din urmă i-a comunicat faptul că este necesar să mai aștepte circa 10-15 minute, timp în care acesta s-a plimbat prin fața porții de acces ,situată la intrarea în complexul Newton.

În jurul orelor 3:20, în timp ce persoana vătămată se afla în dreptul salonului de înfrumusețare Weekend, situat în complexul Newton, din incinta acestuia au ieșit inculpații Ronaldo Ștefan Teodorescu, Giovani Florin Denis Coman, Adrian Lupu și Ștefan Rareș Olaru, ce se îndreptau pe partea carosabilă. În momentul în care grupul celor patru inculpați a ajuns în dreptul persoanei vătămate, inculpatul Giovani Florin Denis Coman s-a îndreaptat către victimă, împrejurare în care sub imperiul amenințărilor i-a solicitat acesteia din urmă să le ofere banii și telefonul pe care le are asupra sa”, se arată în rechizitoriu.

Goana de pe stradă și strigătele de ajutor

Victima a fost din nou lovită, dar a reușit să fugă. Nu prea departe însă.

„Urmare a refuzului primit din partea persoanei vătămate, inculpatul Giovani Florin Denis Coman i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul capului acesteia, fiind urmat în acțiunea de violență de către inculpatul Ronaldo Ștefan Teodorescu, ocazie cu care și acesta i-a aplicat o lovitură cu pumnul victimei”, mai spun anchetatorii.

Victima a încercat să fugă, dar a mai fost lovit o dată. La un moment dat a reușit să scape și a alergat până în zona Salubris. Speriată, victima a făcut semn unei Ambulanțe, însă șoferul nu a oprit. A contiuat să alerge haotic până când, într-un final, a fost încolțită și luată la bătaie de cei 4 indivizi. În urma loviturilor încasate, din buzunarul victimei a căzut un portofel în care se aflau 400 de lei.

Cei 4 l-au mai lovit de câteva ori, iar mai apoi s-au făcut nevăzuți. Victima s-a întors la prietenii săi cu un Bolt, iar mai apoi, însoțită de aceștia, a mers la Spitalul „Sfântul Spiridon”, însă a fost redirecționată către Spitalul „Sfânta Maria”. Acum, cei 4 tineri au ajuns în fața judecătorilor, iar în curând vor afla ce pedeapsă vor primi.

Iată că o petrecere cu minori și prostituate se poate încheia extrem de prost.

Comentarii
  • L au atacat rechinii pe pustan😁

  • 💯Metoda politetechnika sau metoda matematicienilor 👋 vă scapa de necaz

    🐷 Nu e prima și nici ultima oară cand prostituatele & complicii atacă si deposedează victima de bunuri. Inclusiv Samson ( ăla din biblie) a fost „ușurat” de puteri din cauza unei prostituate.
    Solutia? Nu mai apelati la altfel de femei/bărbati de joasă speță ( curve pot fi și barbații, nu doar femeile).

    Sfat pentru a nu mai merge la prostituate: alegeți metoda IT sau metoda studenților de la POLI cum mai e ea cunoscută !

    Metoda I.T.-știlor sau metoda POLIthehnică👋

    Dacă vreți sex gratis apelați la mâna dvs( e o metodă brevetată de studenții de la poli/ mate-info ).
    Mânuța proprie e singura care poate si indură atâtea inca din copilărie.
    Da, da stiu ca e pacat, ca o să orbiți sau o sa va creasca păr in palmă…dar e singura solutie pe moment pt a depăși acest moment rușinos pt dvs.
    In acest fel nu trebuie sa mai apelati la femei usoare și mult mai important: nu o sa pățiți ca băiețelul🤕 din povestirea de azi!

  • Roberto Cristiano

    Taci dracului ca n-ai niciun haz bolovane!

  • Hai înapoi Ceaușescu !

    Cei 4 indivizi merita cate 20 de ani de inchisoare , fara drept de avocat !
    Doar asa tinerii vor invata ce e respectul !

  • Iar ai aparut oligofrenule cu 4 clase!!! Frustare maximă , pt ca nici in vis n-o sa ai respectul si nivelul de trai al unui,, IT-ist sau politehnist” !!!! Ori esti o frustrată ,,folosita” si abandonată de un matematician!!! ( ca ăia e băieți deștepți)

  • Isabela, profesor

    Adevarat 100% faza cu metoda poli sau mate.info .
    Am un it-ist pe scara blocului…e vai de capu lui, sta cu măsa la 43 ani iar de ziua lui au venit doar băieti la „party”. Nici măcar o fata, pardon…singura femeie din casa aia e maica-sa. Trist.
    Nu a avut femeie nici in liceu, nici in facultă…nici dupa 40 ani. Dar e un it-ist renumit in mun Iași :)))

  • Stai la bloc????😂…de asta esti frustata , iza !!! Baietii deștepți de la mate-info , IT…au case nu apartamente pt.ca POT ! Esti frustata profa , ca nu te baga-n seama IT-istul ? Poate e gay asumat si nu vrea o profă frustrată cu studii la id -spiru haret !?!

  • Isabela, profesor

    @pentru imbecilul it.ist de la ora 9:04 a.m.

    Prostovane, am 61 ani. Esti prea imbecil ca sa faci diferenta dintre o puștoaică si o femeie in prag de pensie. Nu asa se vorbeste cu un cadru didactic, onanist mic ce ești.

    P.s: esti un agramat 100% , pune mâna pe o carte de gramatică de cl 6-a, ești la fel ca majoritatea celor de la it sau mate info !
    Am educat generatii de elevi, toți cei izolați sau făra iubite in liceu se duceau la informatică/mate.
    Foarte mulți it-ști stau cu părinții și după 40 ani și așteaptă să moară ca să le preia casa. It-știi au case si zeci de femei în „metaverse”, acolo pot fi și ei în rândul lumii.

  • Asta faci tu la 61 ani? Ai grija la unul din bloc si cauti sa vezi ce nu fute?
    Dute si verifica borcanele de muraturi.

  • Plăcerea și prostia se plătesc!

  • greu cu gramatica

    Tanti Isabela, ati luat-o rau pe campii. Nu ne intereseaza observatiile si catalogarile dumneavoastra pe care le faceti despre diverse persoane – elevi, fosti elevi, vecini. Recomand sa va gasiti un hobby, sau, si mai bine, sa va concentrati pe ultimii ani de cariera.

    P.S: Nu mai oferiti sfaturi despre invatatul gramaticii, pentru ca nu sunteti in masura. Mai sus ati scris „măsa”. Rusinos…

  • Penibili unele specimene de românii. Păcat că existați pe această planetă. Dacă ai un job in IT, esti luat in râs, dacă ești INTERLOP tot ești comentat că na ești infractor, dacă esti SARAC iar rade lumea de tine. Cum rasa mamii voastre e bine să fii după creierul vostru minuscul? Unde scrie ca trebuie să mulțumim fraierii de pe acesta planetă? Să ne pisam pe părerea lumii.

  • Mioara, mamă de arhitect

    Adevarat. Oamenii judecă programatorii pt ca sunt niste „ciudățenii” ale naturii.

    De exemplu, programatorul/ informaticianul de la mine la job chiar sta cu parintii, cică strănge bani sa cumpere o garsonieră, de 15 ani tot strănge…🤣🤣🤣
    Are 39 ani, nu copil, nu iubită,nu prieteni…joacă jocuri de strategii non-stop. La piața cand ma intalnesc, mămica face cumparaturi, mamica spală șosetele puturoase ale domnului programator it. Trist.
    Dacă aveam un asa copil ratat, cu mâna mea il dădeam la orfelinat și făceam altul sau luam un copil in plasament.

  • Bine ca Romania e plina ochi de pacanele si ioc bordele ! Aferim sutanelor dracesti !

  • Un adolescent a inchiriat un apartament cu mai multi prieteni…..????!!! ca sa ce???? Cine dracu inchiriaza apartamente minorilor??? V ati tampit de tot ?!

  • Catalin Arabu

    Are careva facebook uk lu mă-sa lu Ronaldo asta? Cu siguranta e o purisancă la vreo 40+ m-ar interesa! Fa daca citesti comentariul cauta-ma pe tiktok sa te duc cu mercedes!

  • ce pampalaii.. doamne fereste
    daca ii trimiti pe astia la razboi se impusca singuri =))))
    nu stiu sa se apere, nu stiu sa faca nimic.. toti au pantaloni mulati si sunt epilati
    apoi se supara cand sunt caracterizati drept cur\/e

  • ,,Mioara , mama de arhitect”!!!! …de ăla care sapa șanțuri..pe santier.? Ala e „arheolog” !! 😂

  • Am o nelamurire: cum te distrezi cu o prostituata? Îți spune ea bancuri, sau ii spui tu? Luciane, tu asta faci când mergi la curve? Te dor fălcile de ras?

  • 🌈 Manuella

    Bai, it-iștii sunt vai de capul lor. Toți colegii au râs de ei in scoala, la faculta toți, inclusiv profii făceau glume vis-a-vis de it-isti si viața lor sexuală, sau lipsa ei ( majoritatea it-stilor din Iași au terminat facultați slabe, gen mate info loc 1400+ in top 500 universitați din lume).
    La final primesc un salar in batjocoră dar se cred „jenii”.
    Apropo, stiți gluma cu it care nu crede in D-zeu?
    Glumă ( această glumă am auzit-o de la un profesor de la facultatea de psihologie in anii ’90, e valabila si acum)

    La cine se închina un IT-ist/programator?
    La zeul ONAN !
    🤣😋😂

  • Manuella, Mioara, mamă de arhitect & Co
    Sa nu vă multiplicați ca iepurii, va rog. Se cunoaste aveti o frustrare sexuala foarte accentuata din toate punctele de vedere.
    Sunteti niste femei/barbati de nota 10. Ferească Dumnezeu!

  • ,,Manuella” dupa ce ca esti o babă frustrată mai esti si mincinoasa! De abia in anul 1992 s-a înființat facultatea de informatica, ,, ruptă” din facultatea de matematică si ma indoiesc ca existau bancuri cu ,, IT- isti pe atunci, in schimb iti pot spune eu un banc, cu IT-isti !…… -IT f….t !!!! 😊

  • 🐽 Datorită IT-iștilor, industria de servețele umede și cremă pentru mâini 👋 nu v-a da faliment niciodată.

    He,he…va zic ceva fain. Tot ce se zice de it.isti e adevaraciune. Varul meu e IT-ist programator senior, asa se prezinta, are licența, master etc…dar NU are femeie. La fel și fostii lui colegi de facultă, băi…ei au terminat facultatea in 1998. 😂
    Mătușa mea e disperată, efectiv ar vrea să scape de el, dar din cauza salariului sub 1000 euro, nicio bancă nu-i dă credit pt un apartament in marginea Iașului.

    El tot o dă ca o sa vină/găsească o fată cu bani si …bla-bla…trec anii, deja are păr alb și chelie + ochelari 🥸.

  • Carolo Friederico Gauss

    ,,Proști, dar mulți „! Foarte adevarata zicala ! O facultate pe baza de,, toceala ” o poate face oricine, bifezi abcde si cam asta e! Pe cand la mate-info trebuie creieraș nu gluma, nu degeaba li se spune stiinte exacte, acolo ori stii ori nu , nu sant doua variante de raspuns! De asta sant si cei mai bine platiti si respectati profesori dintr- o scoala, etc Dar sa i explici unei primate ca cea de mai sus , e pierdere de timp! P/S Stiati ca pe timpul lui Ceausescu si mult după, directorii de scoala erau doar profesorii de matematica!?! Oare de ce , cercopitecule de mai sus ????

  • 4 prosti pentru 400 lei ,

  • @@@###Carolo Friederico Gauss
    septembrie 5, 2023 la 6:06 pm…..HA,HA,HAHAAAAAA😂

    MERGI INAPOI LA SCOALAAAAAAAA! AI SODOMIZAT GRAMATICA LIMBII ROMÂNE. VAI DE TINE SI RUSINE DIRIGINTEI TALE. RUSINE. ESTI AGRAMAT 100% 👎

  • Azi un anonim , a zis un banc fain cu IT-isti ! E bun si pt tine ,, andreea ! IT…… ….t ! Apropo stii cine a fost Gauss ? primată mică ce ești!!😄

  • 🔞 @ pentru it-istul informatician de la 7:57 pm: ești agramat 100%

    @@Arhimede
    septembrie 5, 2023 la 7:57 pm

    Acuma esti arhimede ⁉️ Ești ACELAȘI imbecil care semna cu Gauss mai devreme 😅🤣🤣
    Socola scrie pe fișa ta de externare !

    De fapt ești doar un alt păduche
    IT-ist ( onanist ) de la mate – info care sufera de dublă personalitate.

    Mega Bonus: ești cel mai agramat de pe acest forum ! Felicitări !

  • Fratii mei de suferința. Ma poate pune cineva in legătura cu Ramona, diamantul maro? Am o fantezie sa o foot in cu.R. Va poop!

  • Foote în sifonul de la chiuveta ca e mai sigur

  • Tanti Isabela, devenita Mioara, apoi Andreea, Manuella, cine stie ce frustrat/a sexual (si pe deasupra agramat/a) care plange acum dupa cineva cu facultatea de informatica. Vezi ca scrii si tu la fel de gresit ca prima data. Mai lasa observatiile despre gramatica pentru ca din pacate esti exact in aceeasi oala, cea a analfabetilor care umplu tara asta de prostie! „Nu v-a da faliment”? Penibiiil! Inapoi la scoala, lasa frustrarile! Sau ar fi mai bine sa spun „lasati”, ca vad ca exista multiple personalitati blocate in acelasi creier sufocat de atata efort.

  • Eu lucrez ca programator si recunosc ca mam masturbat ca nebunu că când învătam la poli. Dar colegii mei de la mate info, rupeau revistele cu gajici goale. Asta e viata la cămin. Cine neagă, e un mare mincinos.

    Multi colegi din it sunt labajii din timpul facultătii, dar asta ne face sa fim genii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024