Prima pagină » National » Petre Roman, răpus de durere la căpătâiul fostei soții! „Nu cred că era pregătit”

Petre Roman, răpus de durere la căpătâiul fostei soții! „Nu cred că era pregătit”

26 feb. 2024, 08:19,
în National

Gabriela Lucuțar, organizatoarea funeraliilor Mioarei Roman, a relatat gestul lui Petre Roman la capela unde este depus trupul neînsuflețit al fostei sale soții.

După sosirea sicriului la capelă, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta jurnalistă și personalitate publică.

Petre Roman, răpus de durere la căpătâiul fostei soții

Petre Roman a adus un buchet de flori albe la capela unde este depusă Mioara Roman, fosta sa soție. Gestul său emoționant a stârnit lacrimi în ochii celor prezenți.

Gabriela Lucuțar, organizatoarea funeraliilor Mioarei Roman, a relatat gesturile lui Petre Roman în biserică, în timpul ceremoniei de rămas bun de la fosta sa soție.

Fostul premier a fost întâmpinat cu căldură de fiica sa, Oana, și de Catinca, fiica mai mare a Mioarei Roman. La revedere, cei trei s-au îmbrățișat cu putere și au plâns împreună.

Toți cei prezenți în biserică au fost martori la un moment emoționant când Petre Roman s-a apropiat de sicriul Mioarei Roman.

Fostul prim-ministru, profund afectat de pierderea soției sale cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani, nu a putut suporta să o privească în sicriu.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă să se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, conform Antena3.ro.

Oana Roman a anunțat când va fi înmormântată Mioara Roman

Oana Roman a făcut și un anunț cu privire la data în care va fi înmormântată mama ei.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6.

Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Petre Roman a fost și el prezent la priveghiul fostei soții, unde a stat alături de cele două fiice ale sale. Cei doi au fost împreună peste 30 de ani până au decis să meargă pe drumuri separate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024