Prima pagină » Cancan » Petre Roman, dezvăluiri despre relația cu Silvia Chifiriuc. Între ei este o diferență de vârstă de 25 de ani

Petre Roman, dezvăluiri despre relația cu Silvia Chifiriuc. Între ei este o diferență de vârstă de 25 de ani

24 feb. 2022, 14:27,
în Cancan

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, departe de lumea mondenă, de ochii curioșilor și de gurile rele. Cei doi se iubesc din 2005 și au un băiat de 12 ani, Petrus, de care amândoi sunt foarte mândri. Relația lor a fost intens mediatizată, mai ales datorită diferenței de vârstă dintre fostul premier și cântăreața Silvia Chifiriuc.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au o relație de 17 ani

Mulți nu au crezut că vor avea o relație trainică, însă Petre Roman și Silvia Chifiriuc au demonstrat contrariul. Sunt împreună de 17 ani și au un băiat de 12 ani, care poartă un nume derivat din numele tatălui său – Petrus. În toți acești ani, fostul premier și soția lui au stat departe de lumina reflectoarelor și și-au trăit povestea de dragoste în discreție. Recent, cei doi au fost invitați în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV, unde au vorbit și despre povestea lor de dragoste.

Soția lui Petre Roman a declarat că au fost mulți ani în care nu a reacționat în niciun fel când s-au scris lucruri neadevărate despre ea și că soțul ei a avertizat-o și a pregătit-o pentru ce urma să se întâmple după ce s-a aflat că ei au o relație.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic”, povestește Silvia Chifiriuc.

Petre Roman, președinte al unei universități din Geneva

Fostul premier al României o duce bine atât în plan personal, cât și în plan profesional. Tot în emisiunea la care a participat alături de soția sa, Petre Roman a vorbit și despre funcția pe care o deține în cadrul unei universități din Geneva. Astfel, Petre Roman a fost ales președinte al instituției de învățământ din Geneva, unde este și profesor.

„Este adevărat că am fost ales președinte al unei universități importante din Geneva, Elveția. Sunt și profesor acolo. Dar, de la bun început le-am spus că am un lucru foarte important de făcut aici, în țară”, a declarat Petre Roman.

Deocamdată, Petre Roman merge la universitate în Geneva o dată pe lună, asta pentru că are în continuare treabă în România, unde se află la conducerea Institutului Revoluției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *