Prima pagină » Bursa Barfelor » Peștoaica din târg face evaziune fiscală
Peștoaica din târg face evaziune fiscală

Peștoaica din târg face evaziune fiscală

04 ian. 2024, 02:00, 6 ,
în Bursa Barfelor

În continuarea rubricii, babele bârfitoare mai spun una despre o gagică care s-a gândit că ar putea da lovitura cu copchile dornice să primească un bănuț pentru activitatea de hostess. Este vorba despre Penisia Zilieru, aia care și-a deschis agenția Didi. Ei bine, fătuca asta a intrat bine în piață, și nu oricum, cu evaziune fiscală de toată frumusețea. Ăia de pe la turn cam dorm în papuci, nu știu să prindă hoțomanii. Ba mai mult, păcălește copchilele cu 12 lei pe oră, când prețul ar fi mult mai mare. Babele au mai auzit că fetele sunt folosite și pentru activități dubioase, pentru domni generoși, dar încă nu a venit vreo confirmare care să ajungă și pe la gabori.

Comentarii
  • Guzganul rozaliu

    E normal ca activitatea inspectorilor de la turn sa fie galeșă. Cu asa conducatori la inspectie fiscala, cine draq sa-i mobilizeze?

  • La Pensiunea ARNIA de la gara cand ajung baietii de pe la turn??? Ori au primit plicul consistent de stau linistiti in birourile caldute??? Ciobanul de Grigorii (chipurile amninistratoru) face evaziune la grele!!!! Personal angajat la negru, marfa care intra nu este contabilizata, etc!!!!

  • Băi tu care le știi pe toate dă fuga la parchet și varsă tot ce știi cu probe cu tot și ai și tu șansa să fii mai fericit anul ăsta. Simplu și fără alte prostii.

  • Ioan Grigoriu

    Pai la ARNIA a trecut inspectorul Conta anul trecut, nu? Asa scria prin ziare ca si de acolo luau spagă

  • Confirm, ar trebui sa se adauge și comportamentul de a dreptul nesimțit pe care îl are față de copilele din agenție și faptul ca unora nici nu le mai dădea banii!!!

  • O factura nu a scos fata asta, o fata din acea agenție nu avea un contract semnat, nici de colaborare, nici de nimic. Rusine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *