Prima pagină » Cancan ultimă oră » Peste ce greșeli ale soțului nu ar putea să treacă Ilinca Vandici? ,,Nu-mi vine să cred că zic asta”

Peste ce greșeli ale soțului nu ar putea să treacă Ilinca Vandici? ,,Nu-mi vine să cred că zic asta”

06 mart. 2022, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Ilinca Vandici a fost tot timpul rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața de familie. Recent însă, în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, frumoasa prezentatoare a vorbit deschis despre căsnicia ei și despre compromisurile pe care le-ar face în relația cu partenerul său.

Ilinca Vandici, despre soțul ei: „I-aș ierta absolut orice!”

Ilinca Vandici a recunoscut că pune întotdeauna familia pe primul loc în viață, indiferent de ceea ce se întâmplă. Din acest motiv, vedeta Kanal D a mărturisit că i-ar putea ierta orice soțului ei, chiar și infidelitatea:

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice f**ă care stă 10-15 minute.

Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce.

Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea.”, a declarat Ilinca Vandici.

Cea mai mare frică a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a povestit că cea mai mare temere pe care o are este aceea de moarte. Vedeta a recunoscut că o înspăimântă gândul că familia sa ar putea păți ceva rău, căci nu și-ar putea imagina viață fără soțul și fiul ei:

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian.

Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine.”, a mai spus Ilinca Vandici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *