Prima pagină » Actualitate » Peste 50 de autoturisme și 146 de persoane implicate în accidentul de pe Autostrada Soarelui! Ambulanțele au preluat 22 victime

Peste 50 de autoturisme și 146 de persoane implicate în accidentul de pe Autostrada Soarelui! Ambulanțele au preluat 22 victime

16 iul. 2021, 10:15,
BZI.ro, în Actualitate

A fost transmis noul bilanț al accidentului de pe Autostrada Soarelui: peste 50 de autoturisme și 146 de persoane au fost implicate. Ambulanțele au preluat 22 victime pe care le-au dus la spital.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Constanța, au existat patru zone de carambol. În total au fost implicate 52 de mașini și 146 de persoane. Cinci victime au fost preluate de la unul dintre accidente. În scurt timp, au fost preluate 17 victime, printre care se aflau și cinci copii.

Vineri dimineața, 16 iulie, a avut loc un accident în lanț pe Autostrada Soarelui, în zona localității Medgidia. Au intervenit 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil. Pentru decongestioonarea traficului, polițiștii l-au deviat pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

Articol în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *