Prima pagină » Local » Peste 21.000 de persoane s-au închinat deja la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva – UPDATE
Peste 21.000 de persoane s-au închinat deja la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva - UPDATE

Peste 21.000 de persoane s-au închinat deja la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva – UPDATE

08 oct. 2022, 15:28, 9 ,
BZI.ro, în Local

Reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei au transmis câte persoane se află la rând la Sfântă.

Astăzi, 8 octombrie 2022, a fost scoasă racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

UPDATE 17.00: În aceste momente, la ora 17.00, sunt în culoar aproximativ 9.500 de pelerini și s-au închinat deja circa 21.500.

UPDATE 15.00: În aceste momente, la ora 15.00, sunt în culoar aproximativ 12.500 de pelerini și s-au închinat deja circa 16.700.

Comentarii
  • Și ? Sa rezolvat cu spitalul ? Facturile ? Barbatu nebun ?

  • Deci nu e nevoie de jandarmi!?

  • Doar atatia sub media IQ ?! Curios.

  • Visarion sa ne spuna cate buroaie inox adunate cu bani; saracii de ei ,aduna cat se poate

    sa ne spuna cati bani aduna , cat impozireaza la stat,….sa levfie rusine, Isus ,a spus sa se lase de bogatii,si sa il urmeze;;;se vede ceva?etc;..

  • Racla este scoasa pentru rugaciune și închinăciune nu pentru bani!! Nimeni nu pune bani pe racla, atei de rahat. Dar ce știți voi, o turma de prosti ignoranți.

  • Va rog sa duceți racla în afara municipiului Iași ca tare mai suferim de aglomerație! Ce zici dom primar?

  • Hai să facem un test care va elucida orice fantasmagorie !, dacă secriul ăla cu oase e așa de super supranatural , face multiminuni și semne ha săi dăm drmul în mijlocul mării negre săi vedem adevărata putere , să il vedem cum va pluti pe nori de minuni , ce ziceți ? Sau vă veți trezi la realitate ?

  • O provocare de rahat. Exact ca la inchiziția. Femeile condamnate sa fie arse pe rug, dacă se salvau erau considerate sfinte dacă nu, erau vrăjitoare. Hai sictir. Mai omule, ai auzit de liberul arbitru? Tu chiar crezi ca Dumnezeu va dorisa-si dovedească existenta unui nenorocit ca tine? Fa ce vrei și lasa-i pe ceilalți sa facă si ei ce vor cu viata lor. Care-i treaba ta ateule? Alergi peste tot și îți arati indignarea. Dar o faci ca un neghiob, zău asa. Chiar asa de disperat ești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *