Prima pagină » Local » Peste 20 de ani de iubire s-au dus într-o noapte de gelozie. Filmul complet al tragediei de la Iași, unde o femeie a fost ucisă
Peste 20 de ani de iubire s-au dus într-o noapte de gelozie. Filmul complet al tragediei de la Iași, unde o femeie a fost ucisă

Peste 20 de ani de iubire s-au dus într-o noapte de gelozie. Filmul complet al tragediei de la Iași, unde o femeie a fost ucisă

22 mai 2023, 02:00, 2 ,
Dragos Savin în Local

O femeie a fost ucisă de către concubinul gelos. Aceasta a fost lovită în zona capului cu obiecte contondente până când și-a dat ultima suflare. Agresorul a fost reținut, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Peste 20 de ani de relație s-au încheiat cum nu se poate mai rău. În weekend, în comuna ieșeană Bălțați s-a petrecut o crimă îngrozitoare. O femeie în vârstă de 50 de ani a fost ucisă chiar de concubinul său. Bărbatul era paznic, iar atunci când consuma alcool devenea violent și o lovea până la epuizare. Asta susțin cei care îi cunoșteau. În noaptea de vineri spre sâmbătă, Cristi Gherasim s-a luat la ceartă cu concubina sa, Mioara.

Nu a durat mult până când bărbatul a început să o lovească, iar de aici până la crimă nu a fost decât un pas. Se pare că individul a fi lovit-o de mai multe ori în cap. La un moment dat, femeia s-ar fi așezat în pat și a murit. Ulterior, au fost anunțate autoritățile, iar la Bălțați au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii.

O femeie a fost ucisă de concubinul său după 20 de ani de relație

Pentru că urmele de pe corpul femeii erau evidente, cazul a fost preluat de procurori. Aceștia au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași efectuează cercetări față de numitul, G.C., în vârstă de 50 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 199, alin. 1, raportat la art. 188, alin. 1, C. pen. Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în noaptea de 19/20.05.2023, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, în timp ce se afla în locuința din sat/com. Bălţaţi, jud. Iași, inculpatul, G.C., a aplicat concubinei sale, S.M., multiple lovituri cu obiecte contondente în zona capului, provocându-i un traumatism cranio-cerebral și facial acut care a condus la decesul acesteia.

Cei doi se gospodăreau și locuiau împreună de 20 de ani. Inculpatul, G.C., a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, în data de 20.05.2023, ora 19:15 și urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Radu Cătălin Țocu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Dacă va fi găsit vinovat, Cristi Gherasim ar putea sta următorii 25 de ani în spatele gratiilor. Iată că încă o femeie a fost ucisă din cauza geloziei și a alcoolului.

Comentarii
  • Ce jigodie ! Citesc ca s-a certat cu sotia si a ucis concubina ! La inchisoare cu el, sa faca si el o facultate de jurnalism ca sa vada ce greu e.

  • Care 20 de ani de iubire? Au fost, se pare, 20 de ani de batai si lipsa de reactie din partea ei. De ce n-ar fi luat si ea o tigaie sa-l altoiasca? Un criminal nenorocit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *