Prima pagină » Local » Peste 13 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru modernizarea unor drumuri din Iaşi. Procedura de licitaţie a fost lansată
Peste 13 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru modernizarea unor drumuri din Iaşi. Procedura de licitaţie a fost lansată

Peste 13 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru modernizarea unor drumuri din Iaşi. Procedura de licitaţie a fost lansată

11 mart. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER în Local

Peste 13 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru modernizarea drumurilor din judeţul Iaşi. Este vorba despre cele din comuna Moţca

Procedura de licitaţie a fost lansată pe data de 8 martie 2024, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractul cuprinde serviciile de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru obiectivul „Modernizare drumuri de interes local în comuna Moţca, judeţul Iaşi”.

Modernizarea drumurilor din comuna Moţca, judeţul Iaşi, va costa peste 13 milioane de lei

Valoarea totală a contractului care cuprinde atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor din comuna Moţca este de 13.136.769,76 lei. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 26 martie 2024, ora 15.00. Proiectul este finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

„Se dorește modernizarea drumurilor de interes local pe raza comunei Moţca pe o lungime totală de 7,596 kilometri. Valoarea estimata totala este de: 13.136.796,76 lei fără TVA defalcat după cum urmează: Servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului: 819.000 lei fără TVA din care: documentații tehnice necesare in vederea obținerii avizelor/acordurilor si autorizațiilor: 4.000 lei fără TVA, proiect tehnic şi detalii de execuție: 750.000 lei fără TVA; asistenţă tehnică din partea proiectantului: 65.000 lei fără TVA. Execuție lucrări 12.317.796,76 lei fara TVA din care: construcții şi instalații: 12.017.362,70 lei fara TVA; lucrări de construcții (organizare de șantier): 240.347,25 lei fără TVA; cheltuieli conexe organizării șantierului: 60.086,81 lei fără TVA”, se arată în documentele publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice.

Drumurile locale din comuna ieșeană Mădârjac vor fi modernizate cu peste 6 milioane de lei

Licitația a fost publicată recent pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, iar valoarea totală a contractului este de 6.077.781 lei, fără TVA.

„Lucrările propuse pentru modernizare pe o lungime de 3,800 km se vor realiza exclusiv pe domeniul public al comunei Mădârjac, sat Mădârjac și sat Frumușica DC 37A lungime drum ce urmează a fi amenajat 2.810 ml. DCL 430 lungime drum ce urmează a fi amenajat 990 ml. Scopul achiziției publice este contractarea execuției lucrărilor în cadrul proiectului «Modernizare drumuri de interes local în comuna Mădârjac, județul Iași». Contractul se va realiza, astfel: Execuția lucrărilor se va face în conformitate cu documentația PT avizată și pe baza documentației Detalii de Execuție aferentă Proiectului Tehnic. Prin lucrările de modernizare ce urmează a fi executate se vor ocupa numai suprafețele de teren strict necesare pentru asigurarea elementelor geometrice prevăzute în normele tehnice în vigoare, nefiind necesare nici un fel de exproprieri. Prin prezentul proiect se urmărește Modernizare Drum Comunal DC37A – 2,81km., sat Frumușica, com. Mădârjac și Drum Comunal Local DCL430 – 0,99km., sat Mădârjac, comuna Mădârjac”, se arată în documentele publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Este important de știut faptul că proiectul este finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”.
Peste 13 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru modernizarea unor drumuri din Iaşi. Este vorba despre cele din comuna Moţca.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *