Prima pagină » Economic Local » Peste 100.000 de euro investiți în modernizarea unei grădinițe din Costuleni! Copiii vor avea toaletă în clădire
Peste 100.000 de euro investiți în modernizarea unei grădinițe din Costuleni! Copiii vor avea toaletă în clădire

Peste 100.000 de euro investiți în modernizarea unei grădinițe din Costuleni! Copiii vor avea toaletă în clădire

21 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 6 decembrie, Primăria comunei Costuleni organizează o licitație pentru modernizarea grădiniței din satul Covasna. Pevederea bugetară a procedurii este de 533.669 lei, fără TVA, puțin peste 100.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Modernizarea presupune amenajarea unor toalete în interiorul clădirii.

„Din cauza stării avansate de degradare fizică și morală, clădirea existentă va suferi o serie de desfaceri: tencuieli decorative la fațade, învelitoare din tablă făltuită, jgheaburi și burlane, trotuare și podețe exterioare, tencuieli interioare, pardoseli. Lucrările de bază, de modernizare a clădirii existente, constau în următoarele: refacerea iluminatului în cadrul clădirii, conceperea și modernizarea sălilor de grupă, conceperea unei cancelarii și a unui birou pentru director, implementarea de grupuri sanitare interioare pentru copii”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024