Prima pagină » Actualitate » Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap, n-am cum să fiu decât puțin mai bun!”
Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap, n-am cum să fiu decât puțin mai bun!”

Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap, n-am cum să fiu decât puțin mai bun!”

24 nov. 2023, 11:16,
în Actualitate

Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali și a ținut să împărtășească asta cu urmăritorii săi de pe TikTok. Paul Nicolau face valuri pe internet cu noul lui fes cumpărat de pe Muntele Athos. Căciula afaceristului seamănă izbitor cu cea a lui Gigi Becali.

Pescobar și-a cumpărat fes ca al lui Becali

Pescobar pare cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos și și-a cumpărat fes ca al lui Becali. Fanii lui Pescobar au observat că acesta poartă un fes care seamănă izbitor cu cel purtat de Gigi Becali, cu o cruce roșie în frunte. Internauții au făcut glume pe seama patronului „Taverna Racilor” și au spus că acesta i-a furat căciula latifundiarului din Pipera.

„Du-i fesul lui nea Gigi înapoi”, i-a comentat cineva pe Instagram.

Pescobar a ținut să-și liniștească fanii și le-a transmis că și-a cumpărat-o de la Athos, de la Ouranoupolis sau chiar de la mănăstire, de la Vatoped.

„Dragilor, m-au întrebat mulți dacă i-am furat căciula domnului Becali. Nu s-a întâmplat așa, nu l-am «ars» de căciulă. Am cumpărat-o de la Athos, de la Ouranoupolis sau, mi se pare, chiar de la mănăstire, de la Vatoped, nu mai știu. Deci de acolo. Când vă duceți la Athos, să vă accesorizați și cu o căciulă d-asta. Pe lângă că e frumoasă, poartă și semnul crucii care ne călăuzește. Așa că eu cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun. Doamne ajută!”, a spus Pescobar, într-un videoclip pe TikTok.

„De la Becali ai căciula?”/„Căciula lui nea Gigi!”/„Fesul șmecher ca al lui Becali”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Pescobar.

Gigi Becali, un om foarte credincios, și-a delectat publicul cu ținute, devenite ulterior celebre, cu elementul specific, crucea, ostentativ aplicată pe obiectele sale vestimentare. Însă, cea care a atras atenția și s-a bucurat de un real succes este căciula accesorizată la rândul ei cu o cruce roșie.

Vestimentația patronului FCSB, reprezentată de hainele complet negre, cu o cruce brodată, este realizată cu materiale cumpărate chiar de acesta, iar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.

Pescobar, ironic după ce a fost acuzat că își vinde mașinile

Pescobar a ajuns în atenția tuturor, după ce ANPC-ul a găsit unele nereguli în restaurantele sale. De curând, Paul Nicolau s-a lovit din nou de comentariile răutăcioase ale internauților. Acum, afaceristul este acuzat că își vinde mașini ca să spele banii făcuți ilegal.

După ce inspectorii ANPC au găsit unele nereguli în restaurantele sale, Pescobar a rezolvat toate problemele, așa că a închis gura lumii din acest punct de vedere. Cu toate acestea, Paul Nicolau continuă să fie taxat de internauți. De curând, pe rețelele sociale, patronul de la Taverna Racilor a primit un mesaj inedit de la un utilizator.

Internautul susține că cei doi bolizi de lux pe care îi vinde sunt, de fapt, achiziționați cu bani făcuți murdar. Așadar, pentru a-și șterge toate urmele, le caută cumpărători.

„Așa se spală banii din infracțiuni. Cumperi mașina cu sacoșa și după la vânzare și se face bani curați”, a fost mesajul persoanei respective.

Pescobar este aproape nelipsit de pe rețelele sociale, așa că reacția acestuia nu a întârziat să apară. Mai precis, Paul Nicolau l-a pus rapid la zid pe utilizatorul care și-a expus părerea în mediul online.

”Bă, dar ce deștept ești, să moară…. vaai, mamă! Îți bag 100 pe Revolut! Doamne, ce deștept e ăsta, bă!”, a fost replica lui Pescobar, care și-a cumpărat fes ca al lui Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *