Prima pagină » Cancan » Pescobar, imagine rară cu fiica lui. Paul Nicolau mai are un băiat, cu actuala iubită

Pescobar, imagine rară cu fiica lui. Paul Nicolau mai are un băiat, cu actuala iubită

09 apr. 2024, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscutul afacerist Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, a postat o imagine rară cu fiica lui, dintr-o relație anterioară. Deși s-a despărțit de mama fetei, cei doi au rămas în relații bune și chiar merg în vacanțe împreună. Totodată, Pescobar este, de anul acesta, și tată de băiat, după ce iubita lui, Gianina Crișan, a născut.

Pescobar, cel care deține mai multe restaurante Taverna Racilor în țară, a pornit de jos. Acesta a povestit la un moment dat cum i-a venit ideea acestei afaceri care îi aduce acum venituri uriașe. Pe lângă faptul că Paul Nicolau se bucură de succes în plan profesional, acestuia îi merge bine și în plan personal. Afaceristul este tată de fată și de băiat.

Pescobar, imagine rară cu fiica lui

Paul Nicolau are cu ce se mândri, are și fată și băiat. Patronul tavernei a postat recent o imagine rară cu fiica lui. Paul Nicolau este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. Acesta se bucură de mare succes în afacerea cu fructe de mare pe care o deține.

Recent, Pescobar a publicat o fotografie rară în care apare alături de fiica sa, pe care o are dintr-o relație anterioară. Micuța este de o frumusețe incredibilă, iar asta se poate observa din fotografia pe care tatăl său a publicat-o pe Instagram.

Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, felicitându-l pe omul de afaceri pentru mândria lui. Imaginea cu cea mică are mii de aprecieri, Pescobar fiind extrem de îndrăgit pentru că face parte din viața copiilor săi, chiar dacă relațiile amoroase nu au funcționat.

Actuala iubită l-a făcut tată de băiat

Omul de afaceri mai are o fetiță, iar acum se poate mândri și cu un băiețel. Cel care a dat vestea cel mare a fost chiar el, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mulțumesc, mami! Sunt tătic de băiețel! Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a scris Pescobar pe Instagram.

Pescobar este foarte activ în mediul online, dar în mare parte pentru a-și promova afacerile. Atunci când vine vorba despre viața personală, a fost mereu discret. De-a lungul timpului s-a afișat cu mai multe domnișoare, dar majoritatea au rămas sub anonimat.

După o relație eșuată din care a rezultat o fetiță frumoasă, Pescobar se iubește în prezent cu Gianina Crișan, o șatenă focoasă. Cei doi au ținut relația în cel mai mare secret și nu s-au afișat deloc în mediul online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *