Prima pagină » Actualitate » Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră! Jessie Banes acuză mâncarea de la Taverna Racilor
Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră! Jessie Banes acuză mâncarea de la Taverna Racilor

Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră! Jessie Banes acuză mâncarea de la Taverna Racilor

16 ian. 2024, 08:47, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră. Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, patronul de la Taverna Racilor, este din nou în atenția publicului, după un scandal pe rețelele sociale cu cântăreața Jessie Banes. Artista a postat un videoclip în care a vorbit despre neregulile identificate de reprezentanții ISU la restaurantul Taverna Racilor din Cluj.

Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră!

Cântăreața Jessie Banes a postat pe contul ei de Instagram un videoclip despre restaurantul Taverna Racilor din Cluj, unde a povestit cum localul deschis pe data de 1 decembrie 2023, în Iulius Mall Cluj, a fost închis la nicio lună de la deschidere. Reprezentanții ISU Cluj au găsit că nu existau sisteme de securitate la incendiu în incinta restaurantului, iar terasa nu avea autorizație de construire.

Mai mult, hostesul de la Gold FM a precizat că serviciile oferite de restaurant sunt unele proaste, mâncarea fiind de o calitate inferioară pentru reclama atât de mare care se face în mediul online.

Pescobar nu s-a putut abține și i-a oferit cântăreței un răspuns acid, în care a jignit-o pe Jessie. Mai mult, bărbatul a susținut că mai bine de 90% dintre restaurantele din România nu au autorizație ISU și că locația din Cluj urmează să se redeschidă.

„Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect deșteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU! Locația se redeschide mâine și tu tot idioată o să rămâi!”, a fost mesajul lui Paul Nicolau.

Taverna Racilor din Cluj s-a închis în urmă cu aproape o lună. Reprezentanții ISU au constatat că în restaurantul din Iulius Mall nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu. Acestea erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului.

De asemenea, terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire. În acest context, ISU a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei. A fost aplicată și măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv.

Pescobar e alergic la critici! Ce i-a spus unui client

Pescobar nu acceptă critici, iar asta se poate vedea din postările sale de pe rețelele de socializare, unde este foarte activ. O altă discuție în contradictoriu, care însă nu a degenerat în conflict, a avut drept subiect prețurile prea mari pe care Pescobar le practică în restaurantele sale.

Nemulțumit că de banii plătiți într-un restaurant al lui Pescobar „mănânci mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada’, un client a postat pe Instagram un mesaj critic.

„100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne’, i-a scris, pe Instagram, clientul nemulțumit lui Pescobar.

Patronul de la Taverna Racilor nu a așteptat prea mult și a reacționat, printr-un mesaj video postat pe aceeași platformă socială.

„Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel’, a fost replica acidă a lui Pescobar.

Acum, Pescobar este în mare scandal cu o cântăreață celebră.

Comentarii
  • Asta se intampla cand se i se face prea multa publicitate unui meltean! Crede ca ajuns vedeta si uita cat de prost si incult este de fapt. Un ghertoi cu aere de vedeta !

  • Ignat Marian

    Canalie mare Pescobar asta!!!!! Merita sa nu-i mai treaca pragul nici un client. Este o nulitate personajul Pesobar!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *