Prima pagină » Actualitate » Pescobar e combinat cu Ema Uta? Cei doi au fost surprinși împreună pe insula milionarilor

Pescobar e combinat cu Ema Uta? Cei doi au fost surprinși împreună pe insula milionarilor

30 iul. 2024, 08:35,
în Actualitate

La scurt timp după ce Ema Uta și Alex Bodi și-au spus adio, s-a speculat că make-up artista și-ar fi refăcut viața. Astfel, s-a spus că Pescobar e combinat cu Ema Uta. Mulți dintre urmăritorii de pe rețelele de socializare cred că cei doi ar avea o legătură amoroasă. Puțini sunt cei care știu ce se petrece, de fapt între Ema Uta și Pescobar, celebrul patron al rețelei de restaurante Taverna Racilor.

Pescobar e combinat cu Ema Uta?

În luna martie a acestui an, Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, a devenit tată pentru a doua oară. După ce avea deja o fetiță, patronul de la Taverna Racilor și-a mărit familia cu un băiețel.

„Mulțumesc, mami! Sunt tătic de băiețel! Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Pescobar pe Instagram, după ce a devenit tată de băiat.

În urmă cu puțin timp, omul de afaceri și cu mama băiatului său, Gianina, au decis să facă fiecare o scurtă escapadă, dar separat: el în Grecia și ea la Mamaia.

Faptul că au ales să petreacă separat vacanța a stârnit suspiciuni în mediul online. Mai mult, zvonurile au fost amplificate și de faptul că, Ema Uta, fosta logodnică a lui Alex Bodi, a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din aceeași locație ca Pescobar. Așa au apărut speculațiile potrivit cărora cei doi ar avea o posibilă relație amoroasă.

Caz Stan, prietenul controversatului om de afaceri, a declarat că Pescobar nici nu o cunoștea pe Ema Uta. El a explicat că cei doi au avut o interacțiune de câteva minute, după ce make-up artistul ar fi coborât lângă masa lui Paul Nicolau pentru a filma DJ-ul.

Mai mult, deoarece prietena Emei Uta îl cunoștea pe Caz Stan, au schimbat câteva cuvinte, dar nu a fost vorba de nimic mai mult.

Astfel, în prezent, între Ema Uta și Pescobar nu există nici măcar o relație de prietenie.

Despărțire cu scandal între Ema Uta și Alex Bodi

Chiar dacă de-abia se logodiseră, Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, în ciuda faptului că omul de afaceri o ceruse în căsătorie. Make-up artistul a explicat public că problemele de înțelegere și orgoliile au fost cauzele despărțirii, adăugând că nu ar ierta niciodată violența. Pe de altă parte, Alex Bodi a făcut acuzații.

„Fosta mea relație s-a cam terminat acum vreo două luni. Nu am avut niciodată nicio treabă, am ignorat total. Ca să știe toată lumea, eu am plecat din relația asta. De ce am plecat? Pentru că am simțit că nu mai e locul meu acolo, pentru că am dat totul, chiar mi-am dat viața mea, la propriu și la figurat. Nu am mai fost apreciat. Oamenii tind să nu mai aprecieze lucrurile frumoase în viață. Pasul următor. Vorbim de dezamăgiri.

Să fim realiști. Eu am luat foc așa un pic când am văzut un podcast de al domnișoarei în care eram considerat dezamăgire. Acum, eu știu că ea încearcă să manipuleze și toată pătura asta a societății, toată feminitatea, toată partea feminină care se susține, că ea indica faptul ăsta. Când un bărbat ca mine, am avut un trecut mai tulburat, am făcut atâtea eforturi și sacrificii”, a dezvăluit Alex Bodi într-un videoclip transmis live pe Instagram.

Acum, s-a spreculat că Pescobar e combinat cu Ema Uta, însă între cei doi nu există nicio relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *