Prima pagină » Economic Local » Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași! Când inaugurează noua locație? „Mă simt la Iași ca peștele în apă” – VIDEO
Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași! Când inaugurează noua locație? „Mă simt la Iași ca peștele în apă” - VIDEO

Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași! Când inaugurează noua locație? „Mă simt la Iași ca peștele în apă” – VIDEO

21 dec. 2023, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, deschide Taverna Racilor la Iași. Recent, omul de afaceri a fost în orașul din Moldova pentru a găsi locația potrivită unde va fi amenajat noul restaurant. Este primul român care a început acest tip de afacere, cu raci, în urmă cu 10 ani. Deține restaurante în București, Cluj și Timișoara

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, deschide Taverna Racilor la Iași anul viitor. Omul de afaceri a anunțat pe pagina de TikTok că va inaugura o nouă locație și în Moldova, respectiv la Iași, pe 1 aprilie 2024.

„Am venit, am văzut, mi-a plăcut! Mai stau un pic să mă mai gândesc… Dar mă gândesc că pe 1 aprilie se dă drumul la Taverna Racilor la Iași, că atât s-a putut. De ziua păcălelilor, ca să fie treaba treabă. V-am pupat și ce să zic? Mă simt la Iași ca… Ce să mai zic, ca peștele în apă, ca carasul în apă”, spune omul de afaceri care a fost la un mall din Iași pentru a găsi locația potrivită, unde va fi amenajat noul restaurant.

Pescobar a pregătit și un giveaway pentru cei din zona Moldovei, pentru a sărbători deschiderea noii locații. Astfel, cei care participă pot primi un Iphone 15. Trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a obține telefonul. Primul pas este să urmărească pagina de TikTok Taverna Racilor Timișoara și să lase un comentariu la pagina de Instagram pescobar.paulnicolau, să pună cât mai multe poze din noua locație din Iași, dar și să aibă buletin de moldovean.

Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași anul viitor

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a intrat și mai mult în atenția publicului când a început să posteze mai multe filmulețe cu preparatele din restaurantele sale din București, Timișoara, Cluj. Peștele şi fructele de mare pe care le comercializează provin şi de la furnizori din Spania, Italia, Grecia, Ecuador, Maroc şi Senegal. Nedsea SRL, firma sub care funcționează Taverna Racilor, a înregistrat o cifră de afaceri de 16 milioane de lei, în anul 2022, cu un număr de mediu de 24 de angajați. Investiția din noua locație Taverna Racilor, din Iași, este estimată la câteva sute de mii de euro. Pe de altă parte, antreprenorii din domeniul HoReCa sunt nemulțumiți de măsurile fiscale anunțate anul viitor.

Proprietarul Crevețeria este fostul partener de afaceri al lui Pescobar

Pescobar are o legătură cu Iașul prin fostul său asociat, Alex Bodea, proprietarul Crevețeria. Cei doi au deschis Taverna Racilor la Iași, în urmă cu 4 ani, însă Paul Nicolau s-a retras din afacere. Alex Bodea a discutat într-un nou episod de #PodcastBZI:

despre relația cu fostul partener de afaceri, cum gestionează un business cu fructe de mare, ce pasiuni are și ce proiecte noi lansează în viitorul apropiat.

Antreprenorul spune că experiența din multinaționale l-a ajutat în gestionarea afacerii, actuala locație Crevețeria, și spune că „HoReCa este ca un drog”. Ieșeanul s-a întâlnit cu prietenul său, Pescobar, când a venit la Iași. Paul Nicolau deschide Taverna Racilor la Iași anul viitor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *