Prima pagină » Cancan » Pescobar, aroganță la un local din Ibiza. A achitat cea mai mare notă de plată din viața lui

Pescobar, aroganță la un local din Ibiza. A achitat cea mai mare notă de plată din viața lui

24 iul. 2024, 13:40,
BZI.ro, în Cancan

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a făcut o nouă aroganță, de data aceasta pe meleaguri străine, la un local din Ibiza. Afaceristul a achitat o notă de plată destul de consistentă, care valorează cât un apartament. Pescobar a mai precizat că aceasta este cea mai mare notă de plată plătită de el vreodată.

Paul Nicolau este unul dintre cei mai renumiți patroni HoReCa din România. Omul de afaceri și-a construit un brand de succes și datorită reclamelor pe care le face pe rețelele de socializare. Astfel, fiecare restaurant pe care îl deține are o pagină de Instagram cu zeci de mii de urmăritori. Iar în conturile lui Pescobar intră foarte mulți bani, așa că își permite mai mereu să fie m,ână largă.

Pescobar, aroganță la un local din Ibiza

Pescoar iubește luxul și opulența, drept dovadă a plecat într-o vacanță exclusivistă în Ibiza. Milionarul și prietenii lui au cheltuit o mică avere în urma unei vizite la un local de fițe. Paul Nicolau se distrează de minune în vacanță. Omul de afaceri a plecat în Ibiza alături de câțiva prieteni.

Afaceristul, cunoscut deja pentru aroganțele lui, a mai bifat un astfel de moment, căci nu s-a uitat la bani când a scos din buzunar 65.000 de euro pentru o singură masă. Într-un videoclip postat pe TikTok, Pescobar s-a filmat în timp de achita nota de plată de la un local de fițe de pe o plajă din Ibiza. Afaceristul, mândru nevoie mare, le-a arătat internauților că a plătit integral cei 65.000 de euro pentru o singură masă.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip postat pe TikTok.

Este bine cunoscut faptul că Paul Nicolau nu se uită la bani atunci când își face plăcerile, drept dovadă și-a făcut de cap în Ibiza.

A promis că-i premiază pe „decariștii” de la Bacalaureat

Înainte de afișarea notelor la examenul maturității, Paul Nicolau a anunțat că va premia cu câte 100 de euro pe fiecare absolvent care va obține media 10. Oricum, nu e cine știe ce cheltuială pentru patronul lanțului de restaurante Taverna Racilor.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat că peste 76% dintre absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de Bacalaureat au promovat, rata de promovare fiind comparabilă cu cea de anul trecut. Cea mai ridicată rată de promovare s-a înregistrat în rândul absolvenţilor liceelor teoretice.

În ceea ce îi privește pe absolvenții care au luat Bacalaureatul cu media 10, aceștia au ajuns să fie 59 la număr, după rezolvarea contestațiilor. Inițial, doar 39 de tineri luaseră examenul maturității cu nota maximă. Astfel, Pescobar are de plătit 5900 de euro, pentru cei cu media 10 la Bacalaureat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024