Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pescobar a plătit o sumă amețitoare în vacanța pe care o petrece la Ibiza

Pescobar a plătit o sumă amețitoare în vacanța pe care o petrece la Ibiza

22 iul. 2024, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Pescobar adoră vacanțele de lux, așa că, de curând, a plecat în Ibiza. Afaceristul și prietenii lui s-au distrat pe cinste într-un local de fițe de pe plajă, acolo unde o singură masă l-a costat peste 65.00 de euro.

Pescobar se află în vacanță în Ibiza alături de câțiva prieteni, iar afaceristul cunoscut deja pentru aroganțele lui, a mai bifat un astfel de moment, căci nu s-a uitat la bani când a scos din buzunar 65.000 de euro pentru o singură masă.

Pescobar, vacanță de lux în Ibiza

Într-un videoclip postat pe TikTok, Pescobar s-a filmat în timp de achita nota de plată de la un local de fițe de pe plajă. Mai în glumă, mai în serios, afaceristul s-a mândrit că a plătit integral cei 65.000 de euro pentru o singură masă la care au fost și câțiva prieteni.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip postat pe TikTok.

Afaceristul le-a dat bani celor care au obținut 10 la Bacalaureat

Pe lângă aroganțele pe care le face deseori și care stârnesc o mulțime de reacții, afaceristul a fost apreciat de internauți atunci când a anunțat că le va da bani celor care iau 10 la examenul la Bacalaureat.

Le-a promis 100 de euro, promisiune pe care și-a respectat-o. Pescobar a scos bani din buzunar pentru 38 de tineri, în condițiile în care statisticile arată că 39 de elevi au obținut 10 curat. Chiar și așa, a fost apreciat pentru inițiativa lui și pentru faptul că îi încurajează pe tineri să nu uite de școală.

„Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, spunea afaceristul, la acel moment, tot pe TikTok.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *