Prima pagină » Titlurile zilei » Personalul medical din Iași cară mizeria de pe străzi în saloanele pacienților! Asistentele fac parada modei printre bolnavi – FOTO, UPDATE

Personalul medical din Iași cară mizeria de pe străzi în saloanele pacienților! Asistentele fac parada modei printre bolnavi – FOTO, UPDATE

17 aug. 2023, 02:00, 16 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

Nu există zi în care sute de medici, asistenți, infirmieri sau brancardieri să nu iasă din curtea spitalului în echipamentul de protecție pentru a merge la o cafea, la chioșcurile din împrejurimile unității medicale sau chiar la o țigară. Pentru aceștia echipamentul medical a devenit o ținută cu care defilează pe străzile din Iași. Unii dintre ei ies și cu stetoscopul pus la gât, pentru a accesoriza uniforma. E un fel de podium de defilare

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a oferit un punct de vedere în ceea ce privește situația ilustrată din unitatea medicală.

„Formularea „majoritatea angajaţilor din spital ies în echipamentul de protecţie la chioşcuri” este tendențioasă și ireală, având în vedere că o majoritate estimată de exemplu, la 60% din personal, ar reprezenta 1800 persoane. De asemenea, având în vedere structura funcțional organizatorică a spitalului (secțiile clinice și ambalatoriul integrat), circulația personalului sanitar este inerentă, obligatorie, ÎN INTERES DE SERVICIU, între cele 2 locații pentru:
– consultaţii medicale, investigații și tratamente pentru pacienții internați,
– consultații medicale oferite de medicii secțiilor clinice în sistem ambulatoriu (fiecare secție clinică are activitate integrată în sistem ambulator: control periodic după externare),
– asigurarea activității administrative a secțiilor clinice amplasate în spaţiile Ambulatoriului care implica deplasarea obligatorie în incinta spitalului : transport lenjerie murdară/curată, distribuție alimentație pacienţi, transport probe biologice în laboratoarele amplasate atât în incinta spitalului cât și în ambulatoriul integrat, preluare materiale sanitare și produse farmaceutice, transport evacuare deşeuri,
– accesul întregului personal la secretariatul spitalului și la birouri TESA.
Personalul este instruit ca la intrarea din exterior în incinta secției clinice să utilizeze încălțăminte de interior.
Personalul medical superior cu integrare clinică desfăşoară activitate de învăţământ în spaţiile didactice ale spitalului și ale UMF-ului.
Nu în ultimul rând, trebuie luat în considerare accesul permanent al studenţilor care pot fi ușor confundați cu angajații spitalului”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Știre inițială

Chioșcul de peste drum, cafeneaua de lângă Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași, care de când s-a deschis a devenit bucuria personalului medical, dar și cel mai bun loc de relaxare. La fel, simigeria Luca și farmaciile din Piața Unirii sunt asaltate zilnic de angajații unității. Halatele albe și costumele de diferite culori stridente, precum albastru, verde, mov sau roz, nu se asortează deloc cu murdăria de pe talpa saboților medicali.

În halate albe, la plimbare pe Bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfânt din Iași

Reporterii BZI au surprins o angajată a spitalului la cumpărături pe Bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfânt. Aceasta a făcut primul popas la simigeria Petru de pe bulevard, a așteptat o colegă, care a venit îmbrăcată în echipamentul de protecție, apoi au intrat la magazinul mixt Flux, pentru a se aproviziona.

S-a observat faptul că echipamentul era pătat, deteriorat, însă problema cea mai mare este cea a saboților medicali, vizibil folosiți și murdari. Neseriozitatea acestora iese la iveală și din faptul că multe dintre echipamentele de protecție sunt neglijate și murdare. Unele dintre halate aveau gulerul plin de jeg. În regulamentul intern al unităților medicale este interzisă părăsirea spitalului de către pacienți și cadre medicale în ținuta de spital. Realitatea este că această regulă nu se respectă, iar inconștiența lor pune în pericol sănătatea pacienților cu care interacționează. Șansele ca aceștia să se întoarcă în spital cu diferiți microbi sunt mari.

Cu toate acestea, angajații nu se sfiesc, fumează relaxați și beau cafea, chiar dacă trecătorii se uită insistent, identificându-i după echipamentul pe care-l poartă ca fiind cei care ar trebui să aibă grijă de ei.

Angajații sunt ținuți în brațe de conducere

Deși niciun manager nu este de acord cu acest comportament, se pare că nimeni nu-l poate interzice, pentru că, de ani de zile, angajații spitalelor se plimbă în echipamentul de protecție și își rezolvă diferite nevoi personale, fără a da socoteală nimănui.

Una dintre soluțiile care ar reglementa situația sunt echipamentele de unică folosință, însă costurile pentru acestea depășesc cu mult posibilitățile financiare ale spitalelor. O masă caldă oferită de spital pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să părăsească incinta unității medicale ar fi altă variantă.

Dacă, în urmă cu zece ani, la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, salariatul care era prins că trece poarta spitalului în echipamentul din spital era sancționat cu reținerea unui procent de zece la sută din salariu, în prezent nu există măsuri pentru cei care părăsesc incinta. Contactat de reporterii BZI, Corneliu Mihai, managerul Spitalului Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași, nu a comentat. A redirecționat solicitarea compartimentului de comunicare.

Comentarii
  • Fix aceeași situație este și la Sf. Maria. Ba chiar și cafeneaua, tot peste drum este.
    Dar sa nu ii arătăm cu degetul doar pe „eroii in halate albe”. Popii fac exact la fel, sperând că sutana ii scapă de statul la coada la Auchan. Și avocații fac asta. Ați văzut cât de țanțoși pășesc pe langa tribunal, cu roba „uitată” pe ei? Între timp, polițiștii mesteca cuvinte: de când cu demilitarizarea, le-a fost luată șansă intimidării prin purtarea uniformei la meciurile de fotbal.

  • Tanti cu costum negru bate recordul in colanti . . Cum sa umbli in ciorapi ?

  • sa vedeti si la sp parhon cum ies in uniforma , cu stetoscopul dupa gat, infirmiere, asistente,etc……si cica sunt infectii nosocomiale in spitale!!!! ce cauta personalul din spital cu echipamentul de serviciu dincolo de poarta spitalului???

  • A ți cam dat cu mucii in fasole cu bulevardul Stefan cel mare nu uitați că mai sunt și cabinete medicale în zona.

  • Spitalul recuperare la fel

    La fel și la recuperare !infecțiile sunt transmise și prin unghiile false interzise purtate de foarte multe asistente ,studente ,rezidente ,Dr pentru care nu se sancționează!iar fumatul in incinta unității sanitare înseamnă amenda atât pt cei prinși ,dar și pt conducere …dat ITM,DSP ,etc dorm …și nici societatea civică nu reacționează …o nesimțite crasă …o îmbuibare cu mâncare pentru câteva ore cât stau la programul pe care de multe ori nu îl respectă !Amenzi !

  • Tatuaje sa confirme blonda

    Sunt curios daca nelipsitele tatauaje cu cate confirmă ,brățările la picior uneori și câte două sunt prezente …parul în vânt că doar sunt la agățat prin spital :moși profesoari,manageri etc

  • Când creier nu e…covrig e…
    Studenții care vin direct de acasă îmbrăcați în costum de spital vor folosi același creier… aceeași inteligență debordantă pentru a vă trata peste câțiva ani.
    Fugiți cât mai puteți…

  • La Parhon, studenții se schimbă într-un container insalubru și subdimensionat, apoi traversează curtea cu papucii de spital, spălați si clorinați de acasă. Ce reguli?! Ai intrat în spital?! Păi să faci bine să fii sănătos că altfel pleci cu picioarele înainte!

  • ♦️Aici se vad cei 7 ani de acasa! Sa duci rahati de caine, scuipat cu TBC,virusi noi in spital/saloanele pacientilor e strigator la cer! Ăștia înmultesc nosocomialele, nu le combat

    Infectii nosocomiale? 💩Rahat cu perje! Pe strada sunt tot felul de bacterii, viruși, scuipați plini cu TBC,etc.
    Rusine angajaților din spitale, stati dracului in spital pe timpul programului, e asa greu?
    Duceti toate mizeriile de pe pamânt in saloanele săracilor bolnavi.

    Ps: asa se intampla cand nu te duci la cursuri, faci la umf, dai examen grila si gata esti medic.

  • In toate spitalele se intampla exact aceleasi lucruri…cred ca asta este noul regulament din moment ce este respectat cu sfintenie peste tot. Infirmierele sunt trimise de asistente sau doctori sa li se faca cumparaturile sau fel de fel de comisioane, unele asistente parca sunt angajate de videochat, iar medicii, atunci cand sunt prezenti in spital, parca nici n-ar fi. E o mafie, o adunatura de oameni prost pregatiti profesional care incaseaza salarii enorme pentru ceea ce vedeti in pozele articolului.

  • Dacă e așa simplu, de ce nu te faci medic?

    hai marș

  • La fel si bolnavii care ies la cumparaturi in papuci si capoate sau halat de casa. Sa-i vezi pe la Lidl inTararrasi cu plozii de mana sau la Lidl in Galata.

  • Hmmm, asta la noi… In alte tari, nu. Matusa mea e asistenta in Londra, fumeaza cand pleaca de acasa si apoi mai fumeaza seara cand ajunge. Nu au voie sa iasa din clinica/spital, sa cumpere mancare din exteriorul spitalului sau sa fumeze in timpul serviciului, a garzii, etc…. Bine, nici nu au cand, serviciul este solicitant. Se mananca in salile special amenajate din interiorul clinicilor spitalului. Cat despre manichiura, unghii false, etc….ramai urgent fara serviciu. Sunt interzise, inclusiv in farmacii…

  • Pentru un tablou comparativ mai complet si definitoriu, propun ziaristei sa faca o deplasare la Brasov la Spitalul Sf Constantin si sa remarce cum arata curatenia la superlativ si, cum sunt respectate cu strictete regulile de baza privind igiena si preventia. E vorba de respect, atitudine, ordine si educatie.

  • Doctor Frankenstein

    Da când vă duceți in vizită la o ruda bolnava va schimbați de haine și papuci la intrarea Spitalului?

  • Va faceti de ras

    Da poate vor sa isi cumpere si ei o sticla de apa rece la 35 de grade sau o cafea dupa o garda lunga si solicitanta cand dupa 24 de ore de munca trebuie sa mai stea o zi la spital. Cum ar trebui sa procedeze?

  • Voi va faceți de râs...🤣😂😂

    @@@@Va faceti de ras
    august 17, 2023 la 9:03 am…esti un mincinos 🤥

    „Garzi solicitante???”….care solicitante, dormiți in timpul garzilor de poate sa ,, nasca una in stradă” voi tot nu va treziti !

    Garzi solicitante unde se doarme 🤣😅🤣😂

  • Mihai Corneliu iar faci reportaje

  • In FRANȚA si ITALIA personalul medical NU are voie să iasă din spital pe durata programului. Motivul? Sa nu aduca mizerii in spital.

    Vrem o țară ca în afară, schimbarea trebuie să inceapă din spitale !

  • De spus nu spune nimeni ca personalul isi cumpara din retributia personala si halatele si papucii ,ca-s culori care vizibil deranjeaza si fiecare se imbraca cum vrea mai ales asistentele care-s mai ceva decit medicii. Adisparut orice fel de decenta si orice fel de regula de cind toti sint angajati pe spaga.

  • Astia care mincati kkt cu Franta si Italia tre sa stiti ca acolo,in spitale exista cafeterii si chioscuri de unde se poate cumpara sau chiar minca gratis in timpul programului.Asa e normal,nu sa umbli infometat sau sa vii cu sticla de cafea dupa tine de acasa si cu traista de mincare eventual.

  • 😡 Noi, ăștia care platim CASS vrem servicii ca in afară, ca salariile deja le aveți exact ca in occident. 🏥

    @@@#Franta
    august 17, 2023 la 10:08 am

    Mancare gratis ? Auzi la ei…😅🤣🤣😂😅😅🤣

    Se vede ca vorbesti din auzite ! In Franta dacă tu ca medic primesti o atentie de la pacient, ai sanse sa stai la racoare, se considera ,,luare de mită” si se pedepsește penal.
    De aia auziti povesti de la rudele plecate acolo si care povestesc: ” …asistenta/medicul nu a vrut nici macar o „atentie” asa cum e in Romania, oare cum traiesc aia”…si da, un medic ce lucreaza la un spital de stat, din Franta, UK, Italia castiga net, atetie net: intre 5600 – 7000 euro exact ca in Romania. Și ce scoală au cei de acolo, etc.

    Vreti meniu de Luxe? 🤣😅😂😂
    Mancare gratis primesc toti medicii,asistentii, infirmierii de la bucataria spitalului! Nu va place? Are un gust ciudat? Asta e…
    Asa mananca si pacientii, toți pacienții… La 6-7000 €uro net salar pe luna mai vreti si mancare gratis?!?
    Rusine !

  • Pentru Franta: Da mie cine imi da mancare gratis? Sunt un salariat normal din Romania. Mancarea mi-o cumpar singur. Vin cu pachet de acasa. Adica de ce personalul medical si doctorii sa aiba mancarea gratis? Nu sunt platiti? Si au salarii mari….Si sunt platiti din banii nostri!!!!!

  • 6000-7000 euro net? In ce tara te crezi baiatul meu, da si tu un search pe google inainte sa deschizi gura ca miroase a creier neutilizat din ‘89.

  • Doar 6000-7000 euro net? Eu de ce stiam ca au 100.000 euro in mana pe luna?

  • Pentru Jena: Eu imi cumpar hainele cu care merg la serviciu singur. Si nu am salariul din sistemul sanitar. Adica de ce mi le-ar plati angajatorul??? Sa astept sa mi le cumpere statul, de fapt cetatenii? Ce tupeu! Nu iti convine, angajeaza-te ca salvamar. Acolo nu iti trebuie decat slip.

  • Cine este blondina SUPERBĂ din poza numărul 5?

  • Aveți noroc...

    Mama proștilor este mereu gravidă, iar voi nu o să rămâneți niciodată fără personal.

  • Daaa,comparatia asta cu # da mie cine imi da# :)) ,capra vecinului e vesnic treaza de aia mergem cum mergem,inapoi :)) Se remarca blonda,da :)) singurul comentariu pertinent :)))

  • Soc ! In spitalele din Romania se câștigă mai bine decât in afară pe același post. În plus, aici nu raspunzi penal/civil pentru greselile săvârșite cu voie sau fara voie in spital. Niciun medic nu pleaca in afară pe salarii mici

    @Pentru cel cu ” un medic ajunge la salarii de 6 – 7000 euro pe luna”

    VA INSELATI AMARNIC. UN MEDIC DIN ANGLIA CARE LUCREAZA LA STAT, PRIMESTE SALAR 6500 £IRE. LA NOI, UNII MEDICI SAR DE 15.000 EURO SALAR( AU CATE 4 – 5 JOBURI LA STAT; CHIRURG,PROFESOR,SPECIALIST,ETC…)

    Salari medici Romania:
    Medic primar – 16250 lei
    Medic specialist – 12870 lei
    Medic rezident anul IV – V – 7300 lei

    ATENTIE. SUNT SALARII DE LA CARE PLEACA LEAFA MEDICULUI.
    DAR, AICI E SMECHERIA: NU SUNT TRECUTE SPORURILE( SPOR DE AIA,SPOR DE STAT PE SCAUN,SUNT „N” SPORURI), NORMA DE HRANA, GARZI( O NOAPTE DE GARDA SE PLATESTE CU 1200 LEI, 1200 LEI PRIMESTE UN MEDIC PT „SOMNIC” PE UN PAT IN CABINET.

    SE ADAUGA SI ATENTIILE/CIUBUCUL CARE DE CELE MAI MULTE ORI POATE DEPASI VENITUL LUNAR AL UNUI MEDIC. NU O ZIC NUMAI EU, STIE TOATA LUMEA.

    SALAR MEDIC LUNA:
    LA SALARUL DE 16250 LEI SE ADAUGA SPORURI +GARZI+ ATENTII IN €URO + ALTE BENEFICII…TOTAL LUNA: PESTE 7000 EURO…

  • Salarii brute cu retineri si altele dar daca dai acces prostanilor la diverse date…

  • Pentru Roscata: asta cu capra vecinului e corecta, insa de ce unele categorii de salariati, de la stat, repet: DE LA STAT, au tot felul de sporuri, norme de hrana, salarii mari, platite de la noi cetatenii? Iar noi, ceilalti trudim si 12 ore pentru aceleasi venituri… fara ciubuc, fara pensii speciale, fara uniforme decontate, fara pensionari la 50 de ani, etc…. Stiu, stiu , capra…dar sa mearga sa lucreze in privat, tot in spitale, dar la patroni, si apoi mai vedem noi, salarii, uniforme, ciubuc…etc….

  • Si la privat e pe dos fata de alte tari de fapt toate sint pe dos inclusiv capra :)) Nu-si au rostul atitea dezbateri.Mai bine revenim la blonda :)) Sa ne zica cineva cine e,vreau s-o invit la o cafea tot invers :)))

  • Eu am auzit ca salariile pornesc de la 50.000 de euro pe zi. nu stiu de unde ai tu informatiile astea. Probabil ca esti mult mai bine documentat.

  • Cine este blondina

    Blondina este probabil amanta unui medic ,unui profesor ,a directorului medical ,managerului și a altor multi …că așa se poarta …

  • ⭕ Din toamnă tichetele cadou/de masă vor fi asigurate la sănatate. Avantaj: dacă un tichet de masă face gripă, poți merge cu el la spital /urgențe 🤤

    @Pentru cel cu ” medicii au salarii de 7000 euro”

    Din păcate aveți dreptate, dar nu ati calculat bine suma finală, care e imensa intr-un oras ca Iașul.
    Cat se cere spaga pentru un pacient( vorbim de o procedura simpla, nu transplant sau ale chestii)

    ⭕Ce gasim pe portalul Ministerului Justiției:
    „S*** B****( am cenzurat numele), chirurgul din Brașov care cerea pacienților 2.000 € spagă pentru o operație a fost prins în flagrant, si a fost condamnat la aproape trei ani de închisoare cu suspendare” Dacă respectivul o sa ceară in continuare, o sa primeasca cu executare + restul de pedeapsă.

    Cate operatii se fac in Brasov? Putine pt ca e un oras mic, nu e centru universitar de amploarea Iașului.
    Cat e spaga în Iași? Mult mai mult, nu se compară cu mini-orașul Brasov.
    Inmulțiți cu numărul operațiilor dintr-o luna si vă iese o sumă fabuloasă.

    Notă:
    Din aceasta toamna romanii vor plati asigurari de sanatate si pentru tichetele de masa. Pam-pam. O mai Gad !

  • Rujați în cwr ce sunteți...

    Ce mi-aș dori ca aceste comentarii să fie atașate fișei pacientului, iar atunci când ajungeți în spital și aveți cea mai mare nevoie de ajutor, să vă crape obrazul de rușine când dați ochii cu un medic.
    Până atunci, vă ofer semnul păcii, doar că pe jumătate.

  • Când se merge prin curtea spitalului de la o secție la alta ,trebuie sa se schimbe de saboți și haine , ????

  • Cursanta
    august 17, 2023 la 4:36 pm….vreți mura-n gură? 🤯🥴

    Ce spun procedurile? La UMF nu v-a zis? Ati chiulit și acum ne intrebați pe noi? Examene tip x și 0..

    Rușine!
    Aflați cum fac colegii voștrii medici francezi si faceți ca ei.
    🇨🇵 In Franta si restul țarilor civilizate NU vezi medici & personal medical stând rezemați de poarta spitalului la o tzigară. Sau mai rău, umblând in ținuta de servici făcând cumparaturi…wtf?
    In 🇪🇦Spania,🇨🇵Franța,🇩🇪Germania, etc medicii NU cer șpagă. Dar o bombonică? Studentele aflate in practică au voie la o acadică,atât ! 🍭

    Fara șpaga și nu mai aduceți scuipați de pe stradă în sălile de operații, mor oameni cu zile de la infectiile luate din spital.

    ☆Vedeți cum se comportă medicii & asistentele medicale din Franța, Canada,Germania,etc și faceți ca ei !

    ☆Vedeți cum se comportă medicii & asistentele medicale din Franța, Canada,Germania,etc și faceți ca ei !

    ☆Vedeți cum se comportă medicii & asistentele medicale din Franța, Canada,Germania,etc și faceți ca ei !

    ☆Vedeți cum se comportă medicii & asistentele medicale din Franța, Canada,Germania,etc și faceți ca ei !

    ☆…întodeauna să învățați de la cei mai deștepți dintre voi ( învățați de la medicii din occident, ăia chiar au făcut studii pe bune), nu mai inventați voi apa caldă!

  • La Spiridon nu e nevoie sa iti aduca cadrele medicale “mizeria” pe papuci, dupa ce isi cumpara o cafea sau un covrig dupa vreo garda de 24 de ore in niste conditii deplorabile, ca te plimba gratis prin curtea spitalului (probabil sterila) de la o consultatie la alta (si vara si iarna, sau iarna nu se pune ca ingheata si microbii astia)
    Nu vede nimeni ca acea constructie nu are voie sa primeasca aviz de functionare ca unitate spitaliceasca?? Ce anune comparati cu Franta sau mai stiu eu ce tara??? S a mai construit vreun spital minim decent?
    Ps
    Ce as mai rade sa ajungeti, aia care vad paiul si nu barna, sa va care d na sau d soara blonda prin curte si sa se impiedice cu voi, sa stergeti “mizeria” mica pe care o vedeti! Votati cu cap si curatati adevarata “mizerie”!

  • Soacra Roscatei

    Blonda e cea mai tare din articol :))) Cei cu Franta mergeti si va tratati in Franta,luati si mincare la pachet sa aveti pe drum :))

  • NE MERITAM SOARTA !
    Sa nu generalizam, dar medicul roman, in spitalul de acasa, isi baga picioarele ca nu a lui, dar cand merge sa lucreze in strainatate, e frumos si curat, si exista REGULI.
    Pacientul roman cand merge in spitalul de stat se plange de conditii, ca e jeg, murdar si etc, pacientul roman cand merge la Viena zice ca e frumos, curat, ca sunt stricti, ca au program de vizita strict, ca vizitatorii primesc botosi si halate si capeline, si el nu are voie sa iasa pana la magazinul din colt
    Am fost recent sa fac o radiografie dentara undeva in zona garii, si cand a intrat „domnul si doamna” si au fost rugati sa incalte botosi au intrebat ” da ce, nu aveti femeie se serviciu ? „.
    Sa nu ne mai plangem ca spitalele sunt pline de infectii nosocomiale, si sa nu-i blamam pe cei ce au plecat sa lucreze in strainatate in domeniul sanitar si nu se mai intorc, nu o mai fac pentru ca au gasit o normalitate si o apreciaza.

  • Mihaela....dragostea mea !

    @Mihaela …ora 6:41

    Bravo. Sustin ce ai spus 100%. Se vede ca tu chiar ai fost la toate cursurile🥰

  • Si eu sustin ce a zis

  • Blonda din poze e maritată. Nu e amanta nimănui, nu s-a culcat cu niciun profesor universitar,etc. E o tipa familista (nu e vedetă) are scoala profesională si lucrează in domeniul HoReCa !

    Blonda,blonda…parca sunteti niste adolescenti care fac laba, poate chiar sunteți adulți cu creier de adoleșcent care se „onanizează” pe el…blonda,blonda …agh,agh….🤤

    Blonda aia din poze e verisoara mea, nu lucrează in spital, în plus pentru „onaniștii” care au vise umede cu ea, blonda aia e măritata cu un tip fain care lucrează la o vulcanizare in Iași. Va rog sa nu mai vb prostii. Multumesc

  • Senzuale asistentele,

  • Andrei, student

    Senzuale pe dracu, asistentele compensează urâțenia fizică cu haine de firmă ( cumpărate din second hand) .

    De unde stiu? Am lucrat la un second, 80 % din cumparatori erau din spital…trist.
    Sa castigi mii de euro si sa te imbraci de la second hand toata viata? Nasol destin.

    In afara, medicii si asistentele merg la croitor si dau comandă de haine, fiecare costum e pe corpul respectiv.
    De asta arata asa fain imbracate doamnele doctor/asistente medicale din Anglia/Germania, au croitorul lor personal.

    La noi cum vine haina din fabrica, asa o îmbraca…cum spunea cineva mai sus; le lisesc cei 7 ani de acasă.

    ♧MORALA
    Degeaba ai mii de euro salar daca te imbraci cu ce găsești la ofertă in magazinele second.
    Conduci o masina second, mananci second, locuiesti intr-o casa second,…nasol sa fii toata viața un second hand !

  • Va trec toate bolile când le

  • Va trec toate bolile când le vezi

  • 👻👻 Dragi medici care vă pregătiți de gardă in pătuț. Niște spirite "posedate" au ieșit din cimitir și vin direct la voi în cabinet să vă bântuie, bu-hu-huuuu ...nu dormiți cu becul stins, ele vin pe intuneric 👻👻

    A venit noaptea, medicii care sunt de gardă se pregătesc de nana-nani !

    Va rog, dacă postați comentarii să o faceți în liniște, nu de alta dar iar se plâng mâine dimineață când se trezesc din gardă că au visat urât si ca sufletele celor omorâți de nosocomiale sau malpraxis îi bântuie…brrrrrrrrrrr 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
    Karma există !
    Dacă faci rău și mai ceri mită, Zeii (Karma) văd și vă întorc acea răutate inzecit.

  • Alea sunt salarii brute din care se opresc dări către stat.
    Dar cu ieșitul afară din spital îmbrăcați în halat și stetoscopul atârnat după gât am văzut și eu chiar pe medici, nu numai pe studenți. Dn. Dr. Cimpoeșu le ia apărarea, dar dânsa nu stă să-i urmărească, că doar nu-i portarul Spitalului Sf.Spirifon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`