Prima pagină » Cancan » Peripețiile băieților de la Noaptea Târziu în competiția Asia Express: Cuza a cerut în căsătorie o domnișoară

Peripețiile băieților de la Noaptea Târziu în competiția Asia Express: Cuza a cerut în căsătorie o domnișoară

23 sept. 2021, 09:59,
în Cancan

Emisiunea Asia Express a adus în prim-plan momente de-a dreptul neașteptate. Cuza de la Noaptea Târziu a cerut în căsătorie o domnișoară din Turcia, iar reacția ei a fost una savuroasă.

Cuza și Emi sunt doi dintre membrii trupei Noaptea Târziu, care au ales să participe, în acest an, la competiția Asia Express. În cadrul acesteia, băieții au parte de multe provocări, la care nici măcar nu au visat. Cuza a cerut în căsătorie o turcoaică și, fără să se gândească, tânăra a acceptat. Și-a găsit, oare, dragostea vieții lui?

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, peripeții în Turcia

Cea mai mare problemă a concurenților de la Asia Express rămâne, în continuare, transportul. În contextul pandemiei de coronavirus, care a pus capăt vieților a milioane de oameni, locuitorii din Istanbul sunt destul de reticenți. De aceea, concurenții fac eforturi uriașe în a găsi persoane dispuse să îi ajute.

La un moment dat, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au avut nevoie de transport și au reușit, cu greu, să oprească o mașină albă, în care se aflau două domnișoare. Acestea au refuzat să îi ajute și și-au văzut de drum.

După aproximativ zece minute, fetele au decis să se întoarcă și să îi ajute. Drept mulțumire, Cuza a cerut-o în căsătorie pe una dintre ele. Reacția ei a fost spectaculoasă, fapt ce a creat în mașină o atmosferă relaxantă.

Domnișoarele nu cunoșteau foarte bine limba engleză, ceea ce i-a îngreunat munca lui Cuza. Chiar și așa, tânara a înțeles, și-a dat repede inelul jos de pe deget și, vizibil emoționată, a izbucnit în râs. I-a spus prietenei sale că a fost cerută în căsătorie de un necunoscut.

Proba care i-a pus în dificultate pe Emi și Cuza

Ajunși la destinație, pe o plajă renumită din Turcia, băieții de la Noaptea Târziu iar au dat nas în nas cu ghinionul. Au trebuit să prindă, să curețe și să mănânce un arici de mare. Această probă le-a dat mari bătăi de cap.

”Mi-a ajuns ariciul în stomac și mi-a ieșit înapoi! Era textură mucoasă cu gust de apă de mare și noi nici măcar n-am curățat aricii bine. Erau mai multe grăunțe negre acolo. Au gust de apă de mare stătută în soare, pe lângă care a trecut unul cu mațe de oaie”, a spus Cuza.

În schimb, Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, a apreciat că poate să mănânce, alături de fiul ei, o delicatesă marină.

Băieții de la Noaptea Târziu, în pericol de eliminare în ediția din septembrie 2021

În cursa pentru ultima șansă de la Asia Express au plecat trei echipe: Zarug și Lorelei, Emi și Cuza, Connect-R și Shift. Aceștia din urmă au fost la un pas de a pleca acasă, dar au avut norocul ca piatra să fie verde și s-au salvat.

“Noi am venit nepregătiți. Când te obișnuiești cu un anumit confort este foarte greu să trăiești așa. Chiar suntem nepregătiți “, a spus Connect-R, al Antena 1.

Debutul noului sezon Asia Expres 4 a avut loc sâmbătă seara, 18 septembrie. Prima imunitate a fost obținută de Mihai și Elwira Petre. Cea de-a doua a fost câștigată de Lidia Buble și Estera, iar Adriana Trandafir și fiica ei au luat amuleta de 1000 de euro.

Până în acest moment, niciun concurent nu a părăsit competiția Asia Express.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *