Prima pagină » Local » Pericol pentru șoferii ieșeni pe o stradă intens circulată. „Dacă nu ești atent, îți distrugi mașina. Primăria doarme” – FOTO

Pericol pentru șoferii ieșeni pe o stradă intens circulată. „Dacă nu ești atent, îți distrugi mașina. Primăria doarme” – FOTO

11 apr. 2023, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER în Local

Șoferii ieșeni trebuie să conducă cu grijă pe strada Regele Ferdinand I din cauza celor două gropi adânci ce zac pe mijlocul carosabilului de aproximativ două săptămâni

Nu este prima dată când ieșenii sesizează problemele apărute pe străzile din Iași. Deși zeci, sute, poate chiar milioane de lei sunt cheltuite inutil pe lucrări mai puțin necesare când vine vorba de rezolvarea problemelor ce țin de siguranța ieșenilor, se pare că lucrările sunt lăsate în așteptare. Gropile din asfalt sunt una dintre cele mai des întâlnite probleme întâmpinate de șoferii ieșeni, pe lângă traficul de-a dreptul sufocant din oraș.

Groapa

Nu este prima dată când ieșenii sesizează problemele apărute pe străzile din Iași

Pericol pentru șoferii ieșeni. Două „cratere” creează bătăi de cap

Strada Regele Ferdinand I

De 2 săptămâni, cele două ”cratere” din asfalt sunt un real pericol pentru șoferii ieșeni

De 2 săptămâni, cele două „cratere” din asfalt sunt un real pericol pentru șoferii ieșeni. Se pare că în acest timp nu a putut fi găsită o soluție pentru a rezolva situația, deși sunt cheltuite sume însemnate pentru alte lucrări inutile. Mai exact, pe malul drept al râului Bahlui, pe strada Regele Ferdinand I, două gropi adânci și-au făcut apariția, însă municipalitatea ieșeană pare să nu observe situația, ținând cont de faptul că pericolul persistă de două săptămâni.

„Vom pune pământ și vom planta flori, măcar să arate frumos. Dacă vine cineva cu viteză mai mare și ia gropile, schimbă sigur ceva la mașină. Dar reparațiile cine le plătește? Că știu să ceară impozit pe mașină, asigurare, ITP, mâine-poimâine o să ne ia taxă și pe aer, asta știu să facă, dar să pună mâna la treaba și de banii pe care îi plătim să rezolve problemele nu se poate. Vin cu tot felul de idei și pentru trafic, pe lângă haosul din oraș, nesiguranță și pe carosabil ne mai trebuie. Și asta nu e singura stradă, dacă faceți o plimbare într-o zi, pe străzile secundare din Iași, vă cruciți”, a precizat un șofer.

Pe de altă parte, Primăria Municipiului Iași a transmis faptul că problema va fi rezolvată cât mai curând posibil, mai ales datorită faptului că vremea este mult mai prietenoasă.

„Pentru că vremea s-a îmbunătățit, echipele Citadin sunt pe teren pentru plombări și intervenții în carosabil. Activitatea se va desfășura pe toate segmentele de stradă din oraș unde s-au identificat deteriorări ale carosabilului”, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Iași.

Strada Regele Ferdinand I

Deși zeci, sute poate chiar milioane de lei sunt cheltuite inutil pe lucrări mai puțin necesare, când vine vorba de rezolvarea problemelor ce țin de siguranța ieșenilor, se pare că lucrările sunt lăsate în așteptare

Problemele străzilor din Iași sunt din ce în ce mai pregnante

Groapa

Strada Regele Ferdinand I nu este singura stradă din Iași cu probleme

Locuitorii de pe strada Ciprian Porumbescu din Iași, zona Bucium, sunt intrigați de lipsa de atenție pe care sunt obligați să suporte din partea autorităților. În zonă locuiesc sute de ieșeni, iar mulți dintre aceștia susțin faptul că nu au mai fost efectuate lucrări de ani de zile, chiar dacă oamenii ce locuiesc pe strada Ciprian Porumbescu plătesc impozite și taxe. Nu este o glumă, ci purul adevăr.

Doar „urme” de asfalt se mai pot observa pe strada Ciprian Porumbescu din zona Bucium a județului Iași. Mai exact, locutorii sunt revoltați de gropile din asfalt și de situația de-a dreptul deplorabilă a străzii pe care sunt nevoiți să treacă zilnic. Cele mai mari probleme sunt întâmpinate când vremea este ploioasă.

Practic, ieșenii de pe strada Ciprian Porumbescu au nevoie de cizme de cauciuc pentru a merge pe stradă. Pe de altă parte, municipalitatea a anunțat faptul că artera este cuprinsă într-un lot de 22 de străzi pentru reabilitare.

Pe strada Regele Ferdinand I, două „cratere” s-au transformat într-un real pericol pentru șoferii ieșeni. Artera este una intens circulată.

Comentarii
  • D-zeu ne-a ascultat rugile! Alea nu sunt gropi! Sunt capcane pt motociclisti si trotinetisti. Aveti putina rabdare si vom scapa de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *