Prima pagină » Local » Percheziții la Primăria Dobrovăț! Ofițerii de la SICE au descins în această dimineață – EXCLUSIV, UPDATE

Percheziții la Primăria Dobrovăț! Ofițerii de la SICE au descins în această dimineață – EXCLUSIV, UPDATE

16 iul. 2024, 09:28, 5 ,
în Local

Marți dimineață, 16 iulie 2024, ofițerii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au descins la Primăria Dobrovăț.

UPDATE: IPJ Iași transmite faptul că cercetările privesc săvârșirea infracțiunii de delapidare, fapte săvârșite în perioada 2023 până în prezent.

„Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Iași este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 16 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat trei percheziții în trei locații situate în comuna Dobrovăț, județul Iași din care două sunt sediile unor instituții, iar cea de-a treia reprezentând domiciliul unei persoane fizice.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări in rem privind săvârșirea infracțiunii de delapidare, fapte săvârșite în perioada 2023-prezent.

Raportat la activitățile efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis IPJ Iași

UPDATE: Primarul comunei Dobrovăț, Cătălin Martinuș, a avut prima reacție după perchezițiile din cadrul instituției.

„A fost un control în primărie, în urma unei reclamații. Au fost ridicate mai multe documente. Reclamația din câte știu se referă la consumul de combustibil și unele deplasări. Între timp, organele de control au plecat. Vizat este viceprimarul Dumitru Mardare”, a transmis primarul Cătălin Martinuș.

Revenim cu detalii!

 

Comentarii
  • catalin martinus

    traseistul politic catalin martinus va scapa

  • Lapusneanu Marcel

    La primaria Iasi, cand ?

  • Care exclusiv băi neispravitilor. Am citit informația în Jurnalul de iasi pe Facebook cu mai bine de juma de ora înaintea voastră. Mincinoșilor. Va dați mari cu informațiile altora și mai puneți și exclusiv. Penibililor.

  • Rasurilor, kkt de jurnalisti, copiati subiectele date de altii si puneti exclusiv.Stati in birou la umbra si copiati nota politiei, nota isu, nota misu, nota pisu si va dati jurnalisti cu exclusiv. Stati la panda pe grupuri si furati cu exclusiv. Poate vede si asociatia aia a ziaristilor a lui Sorin Rosca Stanescu unde sefutul vostru e vicepresedinte.Halal exemplu de profesionalitate.

  • Hopa, miros de penali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *