Prima pagină » National » Percheziţii la locuinţa lui Dani Mocanu. Manelistul ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit – UPDATE

Percheziţii la locuinţa lui Dani Mocanu. Manelistul ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit – UPDATE

28 iul. 2022, 11:47, 1 ,
BZI.ro, în National

Joi, 28 iulie 2022, poliţiştii au efectuat o serie de percheziţii la locuinţa lui Dani Mocanu. Celebrul manelist ar fi ameninţat un tânăr cu un cuţit. Momentul a fost imortalizat şi a fost urcat pe platforma Tik Tok.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu în urmă cu circa trei săptămâni.

Update 14:00 – Dani Mocanu a fost ridicat de polițiști de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş.

Percheziţii la locuinţa lui Dani Mocanu. Cunoscutul manelist, implicat într-un nou scandal

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut o filmare în care Dani Mocanu ameninţa cu un cuţit un tânăr, într-un club din Târgu Mureş. Videoclipul se afla pe Tik Tok.

De asemenea, la descinderi s-a înregistrat și un scandal. Dani Mocanu ar urma să fie chemat la audieri.

„Perchezițiile sunt la casa lui Dani Mocanu din Argeș, acolo erau și prietenii acestuia care s-au înfuriat când au văzut jurnaliștii. Ba chiar au început să facă scandal. Polițiștii au intervenit pentru a nu se încinge spiritele”, a spus un reporter Antena 3.

Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea

Vă aducem aminte că celebrul manelist Dani Mocanu s-a aflat la un pas de închisoare, după ce a lansat o piesă care a fost considerată sexistă. De asemenea, s-a precizat că melodia instiga la ura şi la violenţa împotriva femeilor.

La finalul anului trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Artistul a fost acuzat că incită la ură împotriva femeilor prin melodiile sale. Într-un videoclip lansat tot atunci Dani Mocanu ține în zgardă un leu plin de răni. Publicul a fost indignat și a anunțat Poliția. Pe atunci, manelistul a susținut că rănile sunt doar un machiaj pentru a face leul să pară mai dur. Recent, într-un interviu, adevărul a ieșit la iveală: animalul a fost rănit chiar de „părintele său”, într-o încăierare.

Artistul a ținut să mulțumească avocaților săi pentru efortul depus în cadrul procesului.

„Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare. Am făcut un apel în care avocații mei au susținut că această melodie a fost făcută în perioada în care aveam un termen de încercare, dar descoperită de procurori după perioada de încercare”, a spus Dani Mocanu, după ce a scăpat de închisoare.

De asemenea, artistul trebuie să plătească o amendă în valoare de 32.000 de dolari, prejudiciul în urma piesei, dar și alți 21.000 de lei care cuprind și cheltuielile judiciare.

„Am rămas cu o amendă penală de 15.000 de lei, 6000 de lei de achitat cheltuieli judiciare și prejudiciul de 32.000 de dolari de acoperit. Nu trebuia să fie considerată o infracțiune această melodie”, a zis Dani Mocanu la Acces Direct.

Cine este Dani Mocanu

Daniel Mocanu, cunoscut drept Dani Mocanu, s-a născut pe data de 3 septembrie 1992. Înainte de a se lansa în muzică, acesta a avut o carieră în lumea fotbalului. Startul carierei sa muzicală a fost în 2014. Spre deosebire de alți cântăreți de manele, Mocanu îmbină rap-ul cu trap-ul într-un stil muzical aparte. Unele dintre melodiile sale au versuri controversate, fapt pentru care artistul a ajuns de nenumărate ori în fața judecătorilor.

Vă reamintim faptul că în 2017, procurorii i-au adus lui Dani Mocanu mai multe acuzații grave: constituirea unui grup infracțional, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani. Nici până în momentul de față, dosarul nu a fost soluționat. Când a fost arestat, manelistul a stat în arest 24 de ore.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *