Prima pagină » Local » Percheziţii la interlopii din Iaşi! Mascaţii au intrat în mai multe locaţii în această dimineaţă! GALERIE FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

Percheziţii la interlopii din Iaşi! Mascaţii au intrat în mai multe locaţii în această dimineaţă! GALERIE FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

16 iun. 2020, 06:29,
Sorin Pavelescu în Local

Percheziţii la Iaşi în această dimineaţă. Mascaţii au descins în mai multe locații în municipiul Iaşi şi într-o comună vecină, în speță comuna Ciurea. Surse ale reporterilor BZI au precizat că ar fi vorba despre mai multe tranzacţii cu iz de cămătărie. Mai multe persoane urmează să fie aduse la audieri.

UPDATE: Concomitent cu descinderile de la Ciurea au loc şi descinderi în localitatea Dancu din comuna Holboca

Percheziţii la interlopii din Iaşi! Mascaţii au deschins în mai multe locaţii

În această dimineaţă, în Iaşi au avut loc mai multe percheziţii. Oamenii legii au descins în mai multe locaţii din Iaşi. Poliţiştii au descins în localitatea Dancu din comună Holboca şi în localitatea Ciurea. Conform surselor BZI.RO, mascaţii au descins la persoane care sunt bănuite de infracţiuni ce au legătură cu cămătăria. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe probe şi mai multe persoane au fost duse la audieri

Percheziţii la interlopii din Iaşi! Dădeau bani cu camătă unui afacerist turc

Conform primelor informaţii de la faţa locului se pare că mai mulţi membri din clanul Stănescu au fost duşi la audieri de către oamenii legii. Aceştia ar fi dat bani cu camăta unui om de afaceri turc. Persoanele inculpate ar fi ameninţat cu moartea şi au încercat să ia dobânda cât mai multă de pe urma afaceristului turc. Omul de afaceri a plătit o perioadă, dar la un moment dat a rămas fără bani. Acesta a apelat la ajutorul oamenilor legii care au descins în mai multe locaţii din Iaşi. Oameni din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), ajutaţi de jandarmi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au descins în această dimineaţă în casele rromilor. Ancheta e sub coordonarea procurorului de caz iar descinderile au fost realizate simultan în municipiul Iaşi, Ciurea, Grajduri şi Dancu. În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri materiale.

Percheziţii la interlopii din Iaşi! Patru persoane au fost ridicate şi duse la audieri

Conform surselor BZI.RO, patru persoane au fost ridicate şi conduse la audieri. Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, printre care, cei mai cunoscuţi sunt Dragoş Stănescu şu Mureş Stănescu. În urma percheziţiilor s-au ridicat şi mai multe probe, în speţă, sume de bani şi diverse bunuri casnice. Toate acestea vor fi folosite de anchetatori pentru a dovedi faptul că interlopii au dat bani cu camăta.

Opulenta la cote înalte! Poarta este Versace iar casa plină de sigle Mercedes

Rromii din Ciurea dau parte de o opulenţă ieşită din comun. Deşi sursele lor de bani sunt extrem de vagi, rromii nu se feresc să îşi arate ”valoarea”. Una dintre case are porţile acoperite cu sigla Versace, iar în interiorul palatului, pereţii sunt acoperiţi cu siglele Mercedes. În garajul vilei se afla un bolid de lux, în speţă un Audi A8. Dragoş şi Mureş Stănescu fac parte dintr-o familie cu o potentă financiară enormă. Aceştia se afla printre cele mai bogate familii din Ciurea. Nu se cunosc sursele prin care aceştia au situaţia financiară curentă, dar clanul Stănescu nu este un străin de problemele cu legea. Oamenii legii i-au acuzat, în trecut, de diverse inginerii financiare prin care aceştia câştigau sume enorme de bani, dar şi de mai multe afaceri ilicite.

Rudele bărbaţilor ridicaţi s-au văitat ca oamenii legii greşesc.

La faţa locului s-au adunat, aşa cum era de aşteptat, zeci de rude cu bărbaţii mai sus amintite. Rromii s-au văitat poliţiştilor ca cei pe care îi ridică pentru a fi duşi la audieri sunt persoane nevinovate şi că aceştia comit erori. Totuşi, oamenii legii nu s-au lăsat emoţionaţi de rugăminţile fierbinţi ale rromilor şi au acţionat fără nicio reţinere în ancheta.

Probleme în familia Stănescu! Conflict în centrul Iaşului după ce Ferdinand Stănescu nu mai e recunosct ca bulibaşa

Scandal între țigani în centrul Iașului în parcarea Prefecturii. Mai multe familii de rromi s-au luat la ceartă în parcarea de la Prefectură. Poliția a fost chemată și urmează să ajungă la față locului. Din câte se pare, cearta a început în zonele Ciurea și Grajduri. Ulterior, famiile de țigani s-au întâlnit în oraș unde au reluat scandalul.

Scandal între țigani la înmormântare

ACest scandal între țigani a început în localitatea Grajduri, după ce au fost la o înmormântare în comunitate. După înmormântare s-au dus la un parastas organizat la un bar din zonă, loc unde s-au bătut și și-au spart capul cu sticlele. Bătuţii au venit la Prefetura pentru a se plânge de ceea ce au pățit. Ferdinand Stănescu, Ferman Stănescu, Marcel Stănescu și Liuba Stănescu sunt cei agresați la barul Raj din Grajduri, în jurul orei 16.00. Agresorii fiind: Ferdinand Stănescu, Cătălin Stănescu, Mihai Stănescu și Mihăiță Stănescu. La grajduri au fost trimise mai multe echipaje de poliție și mascați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *