Prima pagină » National » Percheziţii la Câmpulung Muscel. Proxeneţii drogau fetele şi le ofereau clienţilor
Percheziţii la Câmpulung Muscel. Proxeneţii drogau fetele şi le ofereau clienţilor

Percheziţii la Câmpulung Muscel. Proxeneţii drogau fetele şi le ofereau clienţilor

18 dec. 2019, 13:41,
în National

Au fost desfăşurate mai multe percheziţii la Câmpulung Muscel, la o grupare care se ocupa de traficul de persoane. Astfel, au fost descoperiţi proxeneţi ce drogau fete, iar ulterior le ofereau clienţilor. Părinţii uneia dintre victime a făcut cunoscută povestea după cazul din Caracal.

DIICOT Piteşti şi BCCCO Piteşti au efectuat 9 percheziţii la mai multe adresa din Câmpulung Muscel. Aceştia au vizitat o grupare de proxeneţi care adoptau metoda lover boy. Aceştia racoltau fete, dădeau impresia că se îndrăgostesc de ele, iar ele făceau totul pentru iubire. Părinţii unei tinere racolate au făcut public cazul în urma amplei mediatizări a cazului Caracal.

„Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinţii dar probabil celorlalţi părinţi le e ruşine să spună. Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie. Nu am primit niciun răspuns. Atunci am şi aflat că se droghează, a spus şi cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu aceşti indivizi. A fost racolată de la şcoală. A ajuns cumva dependentă, cerându-i organismul şi pentru asta face orice”, a mai spus mama fetei, care este internată într-un centru de urgenţă.

Proxeneţii le drogau pe fete, iar ele deveneau dependente. Pentru a primi din partea lor substanţele interzise, acceptau să facă tot ce le cereau aceştia. În unele cazuri, fetele erau drogate pentru a accepta să întreţină relaţii sexuale cu clienţii.

Autorităţile au emis 33 de mandate de arestare pe numele suspecţilor, dar şi a unor martori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`