Prima pagină » Local » Percheziţii BCCO la Iaşi într-un dosar de trafic de droguri (EXCLUSIV)

Percheziţii BCCO la Iaşi într-un dosar de trafic de droguri (EXCLUSIV)

10 iul. 2020, 20:58,
Sorin Pavelescu în Local

În aceste momente, BCCO efectuează mai multe percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. În cursul serii de vineri, 10 iulie 2020, în cartierul ieşean Canta, procurorii fac mai multe percheziţii.

Percheziţii BCCO la Iaşi într-un dosar de trafic de droguri

Din informaţiile EXCLUSIVE BZI.RO se pare că percheziţiile sunt într-un dosar de droguri. Mai mulţi traficanţi de droguri sunt luaţi în vizor de către oamenii legii. La ora scrierii articolului, într-un bloc din cartierul Canta, Jandarmeria şi BCCO efectuează o percheziţie domiciliara. Nu se cunoaşte cu exactitate despre ce dosar este vorba.

  • Știre în curs de actualizare!

În ultima lună, la Iaşi, au fost realizate mai multe percheziţii în diverse dosare în care mai multe reţele naţionale de trafic de droguri au fost destructurate

Percheziţii BCCO la Iaşi într-un dosar de trafic de droguri

„La data de 25.06.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași au efectuat un număr de 21 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Iași, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, potrivit DIICOT.

Traficanţi de heroină prinşi la Iaşi! Au fost şapte percheziţii domiciliare

În urmă a mai multor percheziţii domiciliare făcute cu ajutorul Antidrog Iaşi, s-a realizat destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele de trafic de heroină din România. La Iaşi au fost făcute şapte percheziţii domiciliare. Mascaţii au descins şi la casa lui Gruia Todica, unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi locali.

„În fapt, s-a reţinut că, la începutului anului 2018, pe raza municipiului Iași, s-a constatat o creștere a traficului de droguri de mare risc, respectiv heroină. În urma administrării probatoriului a rezultat faptul că mai multe persoane din municipiul Iași, începând cu luna aprilie 2018, s-au aprovizionat cu droguri de mare risc – heroină din cartierul Ferentari, municipiul București, droguri pe care mai apoi le transportau în municipiul Iași și le dețineau atât în vederea consumului propriu cât și în vederea comercializării către o clientelă tot mai vastă de consumatori de asemenea substanțe care în timp au devenit dependenți.”, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *