Pepe și Yasmine și-au botezat copilul. Cine sunt nașii lui Pepe Jr și ce vedete au participat la eveniment

21 nov. 2022, 13:39
BZI.ro, în Radio

În weekend, Pepe și Yasmine și-au botezat copilul, primul băiat al artistului, care mai are două fiice din căsnicia cu Raluca Pastramă. Evenimentul s-a petrecut în mare secret, așa cum a fost și nunta solistului cu Yasmine Ody. La petrecere au participat cei mai buni prieteni din showbiz ai fericitului tătic, printre care Connect-R, nea Marin, Bursucu, dar și Andra și Cătălin Măruță.

În urmă cu 5 luni și jumătate, Pepe devenea fericitul tătic al unui băiețel, născut de actuala sa parteneră Yasmine Ody. Pe numele său real Ionuț Pascu, artistul și-a numit fiul, cum altfel, Pepe Jr. Sâmbătă seara, după creștinarea micuțului, părinții au dat o mare petrecere la care au luat parte membria ai familiei dar și cei mai dragi prieteni din showbiz. Și chiar dacă inițial se specula că nași vor fi Andra și Cătălin Măruță, aceștia au dezvăluit că nu este vorba despre ei.

Pepe și Yasmine și-au botezat copilul

A fost o seară de pomină pentru Pepe și soția sa, Yasmine Ody, care și-au creștinat fiul, care a venit pe lume pe 7 iunie. Micuțul, care a primit numele Pepe Jr, este primul băiat al artistului, care mai are două fete din mariajul anterior. Reamintim că Pepe este la cel de-al treilea mariaj, acesta fiind căsătorit în trecut cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă.

Într-un videoclip publicat pe InstaStory, se poate vedea cât de emoționată a fost Andra când l-a ținut în brațe pe Pepe Junior. Aceasta a fost impresionată până la lacrimi de drăgălășenia copilului. „Oh, Doamne, eu mor”, a exclamat solista. Nici Măruță nu a contenit să se minuneze: „Uite ce ochi are, uite ce ochi are”. Pepe Jr este blond, are cârlionți și ochi albaștri, fiind absolut adorabil.

Cine sunt nașii lui Pepe Jr

Cătălin Măruță a explicat că el și Andra au luat parte la eveniment, deoarece au o relație foarte bună cu Pepe. Prezentatorul și cântăreața nu l-au botezat însă pe copilul artistului și al lui Yasmine, noua lui soție. La botezul din weekend, nași au fost membri ai familiei lui Pepe, după cum a dezvăluit Cătălin Măruță. Ei bine, a fost vorba de Giani, fratele lui Pepe, și soția acestuia.

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași”, a explicat Cătălin Măruță.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret

După nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie, i-a unit și mai mult. Informația că Pepe s-a însurat a treia oară a fost confirmată de către Giani, fratele solistului, care este și nașul de botez al micuțului.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam”, a declarat Giani Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *