Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe și Yasmine Pascu, în vacanță alături de fiicele artistului din fosta căsnicie și de fiul lor! Cum se descurcă cei doi

Pepe și Yasmine Pascu, în vacanță alături de fiicele artistului din fosta căsnicie și de fiul lor! Cum se descurcă cei doi

10 iul. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Pepe și Yasmine Pascu au plecat în vacanță! Nu singuri, ci în formulă completă! Spunem acest lucru pentru că atât fiul lor, Pepe Jr., cât și cele două fiice ale lui Pepe din fosta căsnicie sunt prezenți! Iată ce destinație din România au ales!

Artistul are o familie superbă, iar timpul liber petrecut alături de soția și copiii lui este cu adevărat special. Recent, Pepe și fiicele sale din fosta căsnicie se află în vacanță cu Yamsine Pascu și fiul celor doi, iar imaginile în care au fost surprinși împreună demonstrează că au o relație fabuloasă!

Artistul și Yasmine Pascu au plecat în vacanță cu toți copiii lor

Pepe este un tată dedicat și face totul pentru copiii lui. Are două fiice din fosta căsnicie și un fiu cu Yasmine Pascu, după care este de-a dreptul topit. Rosa și Maria sunt foarte prezente în viața lui, chiar și în timpul liber. În urmă cu puțin timp, artistul și-a dus toți copiii în vacanță în Poiana Brașov!
Așa cum era de așteptat, soția lui, Yasmine Pascu, este alături de ei. Soția lui Pepe are o relație foarte specială cu fiicele lui și se înteleg perfect!

Acestea au petrecut timp împreună în vacanță și s-au jucat, iar Pepe a fost lângă ele pentru a surprinde fiecare moment! Pepe radiază de fericire alături de familia lui, indiferent de locul în care se află.

Artistul și soția lui s-au căsătorit recent

Pepe și Yasmine Pascu au devenit, recent, soț și soție. Cei doi au avut o nuntă fabuloasă, la care au participat nume mari din showbiz-ul românesc, iar distracția a fost în toi în fiecare moment.

Cei doi sunt foarte fericiți că au reușit să organizeze o nuntă pe măsura așteptărilor, de unde spectacolul n-a lipsit. Pepe și-a dorit un eveniment relaxant, alături de persoanele apropiate și de oamenii dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *