Prima pagină » Cancan » Pepe și Yasmine Ody sunt foarte atașați de nași: „De la ei am învățat să iubesc”

Pepe și Yasmine Ody sunt foarte atașați de nași: „De la ei am învățat să iubesc”

06 iun. 2024, 15:12,
în Cancan

Joi, 7 iunie, Pepe și Yasmine Ody își jură credință în fața lui Dumnezeu, făcând acest pas alături de nași, dar și cei dragi. Ziua aleasă este una specială, deoarece fiul lor, Pepe Jr, împlinește 2 ani. Cât despre nuntă, aceasta va fi organizată cu un rafinament deosebit, reflectând gusturile sofisticate ale cuplului.

Pepe și frumoasa sa soție Yasmine Oddy își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu într-o ceremonie care se anunță a fi cel mai important eveniment al anului. Alegerea datei nu a fost deloc întâmplătoare, ci este ziua de naștere a micuțului lor, adăugând o notă specială și emoționantă acestei ocazii. Pepe, cunoscut pentru firea sa energică și vibrantă, a mărturisit că este extrem de emoționat în pragul acestui mare eveniment, potrivit Redacția.

Pepe și Yasmine Ody sunt foarte atașați de nași

Într-un interviu recent, Pepe a dezvăluit cine vor fi nașii la nunta sa cu Yasmine Ody: fratele și cumnata sa. Aceștia nu sunt doar rude, ci și persoane foarte speciale în viața artistului.

„Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești!”, a spus Pepe, subliniind cât de importantă este această alegere pentru el.

Rolul de nași este unul de mare responsabilitate și onoare în tradiția românească, iar pentru Pepe și Yasmine, aceasta este o modalitate de a-și arăta recunoștința și afecțiunea față de cei care i-au sprijinit necondiționat.

Un eveniment de poveste

Nunta va fi organizată cu un rafinament deosebit, reflectând gusturile sofisticate ale cuplului.

„Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit”, a declarat Pepe.

Această decizie de a lăsa organizarea în mâinile profesioniștilor i-a permis să se concentreze pe momentele speciale ale zilei, fără a fi copleșit de detalii logistice.

Program artistic impresionant

Invitații se vor bucura de un program artistic deosebit, fiecare artist având un set de 45 de minute. Lista de artiști invitați include nume celebre precum L.A., Mandinga, Viorica și Ioniță de la Clejani, Theo Rose, Johnny Romano și coregraful Nea Mărin. Această selecție diversificată promite să ofere momente de neuitat și să mențină atmosfera vibrantă pe tot parcursul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *