Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Primele declarații despre nuntă

20 iul. 2022, 19:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Iată primele declarații despre nuntă, dar și când a avut loc evenimentul mult așteptat! Este cea de-a treia căsătorie a lui Pepe.

Pepe este unul din cei mai îngrăgiți artiști din românia și acum a devenit tată din nou. Artistul a reușit să ajungă imediat la inima publicului datorită pieselor sale, dar și felului său de a fi. Pe lângă cariera impresionantă, are și o familie extrem de frumoasă alături de Yasmine Ody.

În urmă cu puțin timp, s-a speculat faptul că Yasmine i-a devenit soție cântărețului, mai ales după ce aceasta a decis să-și schimbe numele pe Instagram în Pascu, numele de familie al lui Pepe. Ei bine, se pare că adevărul a ieșit la iveală acum, iar artistul a cerut-o în căsătorie pe mama fiului său și chiar au ajuns și în fața ofițerului de stare civilă.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit

În cadrul unui interviu, fratele lui Pepe a confirmat faptul că artistul și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Acesta a spus că sunt căsătoriți de mai mult timp, înainte de Paște. Nunat a fost una restrânsă cu maximum 40 de persoane. Fratele lui Pepe a mai spus că evenimentul a avut loc într-un restaurant din Capitală și au participat doar persoanele apropiate celor doi.

„Sunt căsătoriți de mult. Inainte de de Paște s-au casatorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva.

Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!’, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

Ce a spus Pepe

De amintit este faptul că, nu cu mult timp în urmă, Yasmine Ody a fost surprinsă purtând un inel de logodnă. La acel moment s-a speculat că tânăra ar fi fost cerută în căsătorie, însă nu avenit nicio confirmare din partea celor doi la vreme respectivă. Acum, lucrurile par că au avansat destul de mult între cei doi tineri părinți.

Întrebat dacă este adevărat sau nu că și-au oficializat relația de iubire, Pepe a răspuns fără ezitare afirmativ, conform Spynews.

„Da, am intrat în belele”, a spus prezentatorul TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *