Prima pagină » Radio » Actualitate » Pepe și Yasmine Ody, predestinați să fie împreună. Cum s-au pozat în urmă cu 20 de ani

Pepe și Yasmine Ody, predestinați să fie împreună. Cum s-au pozat în urmă cu 20 de ani

08 sept. 2023, 12:11,
BZI.ro, în Radio

O fotografie apărută recent este dovada că Pepe și Yasmine Ody erau predestinați să fie împreună și să formeze o familie. Cei doi s-au pozat în urmă cu 20 de ani, pe când actuala soție a artistului era doar o copilă. Însă timpul le-a potrivit cum nu se poate mai bine, astfel că acum Pepe și Yasmine Ody sunt căsătoriți și au un copil împreună.

În prezent, Pepe se iubește și formează o frumoasă familie cu Yasmine Ody, aceasta fiind cea de-a treia soție a artistului. Partenera cântărețului, care i-a dăruit un copil lui Pepe, s-a născut în 1995, are 28 de ani, și este un cunoscut make-up artist.

Pepe și Yasmine Ody, predestinați să fie împreună

Pepe a întâlnit-o prima oară pe aleasa inimii lui, Yasmine Ody, în urmă cu 20 de ani! Cei doi s-au fotografiat atunci fără să știe că vor fi soț și soție peste ani, iar ea tocmai a arătat tuturor dovada. Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, și soția lui, Yasmine Ody, au împărtășit recent o poveste incredibilă! Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în urmă cu 20 de ani. Când afli așa ceva nu ai cum să nu te cutremuri.

La acea vreme, Pepe era pe culmile succesului, recunoscut de toată lumea, iar Yasmine Ody era doar o copilă, o fană înfocată. În fotografia postată de Yasmine pe rețelele de socializare se vede clar că pe cei doi nu-i lega nimic atunci decât admirația ei pentru el, pe care îl considera un model. Iată că peste ani a ajuns să-i fie soție și să-i dăruiască un copil.

Astăzi, după atâția ani, acea fotografie, păstrată prin cine știe ce minune, a devenit martorul unei povești de dragoste ce avea să vină. Sufletele pereche, pentru că e clar că e vorba despre așa ceva, iată că s-au reunit după atâta timp. A fost nevoie însă ca el să treacă prin două divorțuri pentru a ajunge să-și împlinească destinul.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?”, a scris Yasmine Ody pe InstaStory, lăsându-și fanii în șoc total.

Ce origine are soția lui Pepe

Puțini fani știu însă că Yasmine Ody are origini arabe și un talent incontestabil. Femeia care l-a cucerit pe Pepe s-a impus în industria machiajului, reușind să creeze look-uri spectaculoase pentru celebrități autohtone și să-și construiască o carieră de succes.

Cu o pasiune aprinsă pentru arta machiajului, Yasmine Ody și-a pus amprenta asupra multor evenimente și spectacole de-a lungul carierei sale. Partenera lui Pepe a colaborat cu numeroase vedete din România.

Yasmine Ody a adus o bucurie nemaipomenită în viața lui Pepe, dându-i șansa de a deveni tată pentru a treia oară și aducând pe lume un băiețel minunat. Povestea lor de dragoste a început fulgerător, într-un moment foarte trist pentru artist, dar evoluat cum nu se poate mai frumos. Foarte repede a apărut sarcina, iar momentul nașterii băiețelului lor a fost un adevărat apogeu al bucuriei pentru cei doi. Iar povestea lor de dragoste scrisă în stele continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *