Prima pagină » Radio » Actualitate » Pepe și Yasmine Ody, în vacanță cu fiul lor. În ce ipostaze au fost surprinși proaspeții părinți

Pepe și Yasmine Ody, în vacanță cu fiul lor. În ce ipostaze au fost surprinși proaspeții părinți

21 iun. 2022, 12:45, 1 ,
în Radio

Pepe și iubita lui Yasmine Ody au plecat deja în prima vacanță cu fiul lor, care a venit pe lume în urmă cu două săptămâni. Proaspeții părinți au ales pentru relaxare o locație situată la malul mării chiar dacă au un copil atât de mic. În altă ordine de idei, reamintim că și fosta soție a artistului, Raluca Pastramă, a născut o fetiță, la doar câteva zile după venirea pe lume a băiatului lui Pepe.

Pepe traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. După divorțul de Raluca Pastramă, femeia alături de care a stat aproape un deceniu, având și două fiice, artistul și-a găsit liniștea în brațele Yasminei Ody.

Cântărețul a dat uitării suferința în amor și s-a îndrăgostit lulea de make-up artistul care la și făcut tată pentru a treia oară, cam în aceeași perioadă în care fosta lui soție a devenit și ea mamă alături de Ibrahim, noul iubit.

Pepe și Yasmine Ody, în vacanță cu fiul lor

Acum, pentru că liniștea s-a așternut peste viețile celor doi foști soți, Pepe se bucură de o nouă perioadă, cea de tată de băiat. Dacă la nașterea mezinului, Pepe susținea că vrea să-și trăiască noua viață departe de ochii curioșilor și că bebelușul nu va deveni prea curând persoană publică, ei bine, artistul se pare că s-a cam răzgândit.

În urmă cu câteva zile, prezentatorul show-ului de transformări avea să publice prima fotografie  cu micuțul, în timp ce-l hrănea cu biberonul, arătându-i și chipul, spre marea bucurie a fanilor, iar acum o altă imagine de colecție a fost făcută publică.

Cum sezonul estival a început, iar gradele din termometre sunt perfecte pentru plajă, Pepe și-a luat copilul și partenera de viață și împreună au bifat prima lor vacanță de familie, în formă completă. Cei trei se bucură acum de o binemeritată escapadă la malul mării, acolo unde Pepe și-a intrat bine în rolul de tătic. Artistul este complet implicat în creșterea mezinului, oferindu-i iubitei sale timp de relaxare, având el grijă de băiat.

Pepe și Yasmine Ody sunt foarte fericiți

Mândria, fericirea și împlinirea se citesc pe chipul cântărețului, dacă e să ne luăm după ultima imagine publicată în mediul online. Imagine în care nu apare singur, ci ținându-și în brațe fiul. În timp ce el este la bustul gol, copilul este bine acoperit, astfel încât razele soarelui să nu îl afecteze.

La mini ședința foto a participat și proaspăta mămică, la fel de îndrăgostită de fiul ei. Îmbrăcată în negru, pe nisip, stând la umbră cu „Pepe Jr.”, Yasmine Ody nu și-a putut lua ochii de la fiul ei.

„Inima mea”, a scris aceasta în dreptul imaginilor cu micuțul băiat.

Pe lângă liniștea sufletească, Pepe și Yasmine au parte și de liniște în familie, băiatul lor fiind foarte cuminte, cel puțin asta reiese din fotografii. Ori de câte ori este în fața aparatului foto, Pepe Jr., așa, cum îi spune tatăl său, doarme ori se răsfață în brațele artistului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024