Prima pagină » Cultural » Pepe și Yasmine, despre nuntă. ”E sinucidere din punct de vedere financiar!”

Pepe și Yasmine, despre nuntă. ”E sinucidere din punct de vedere financiar!”

19 apr. 2024, 08:32,
în Cultural

De curând, Pepe și Yasmine au vorbit despre nuntă. După ce s-au căsătorit civil în anul 2022, Pepe și partenera sa, Yasmine Ody, de origine arabă, vor avea anul acesta, pe 7 iunie, și ceremonia religioasă, urmată de o petrecere cu 300 de invitații. Această petrecere este deja considerată evenimentul anului.

Este o nuntă neobișnuită, dar o investiție financiară semnificativă, conform declarațiilor artistului care se află la a treia căsătorie.

Ce spune Pepe despre luna de miere

Înainte de nunta mult așteptată, Pepe și mama băiețelului său vor pleca într-o vacanță romantică, o lună de miere anticipată, a declarat artistul la Antena Stars. Destinația aleasă este Dubai, unde cei doi vor petrece două săptămâni relaxante cu soare și nisip, perfectă pentru a se odihni și a se pregăti pentru marea zi a nunții.

Pepe și mama fiului său au ales să își ia o vacanță relaxantă înainte de nuntă pentru a se detașa de agitația și stresul pregătirilor ceremoniei.

Pepe a afirmat că își dorește să evite inundațiile care afectează Dubaiul în prezent, în timpul lunii sale de miere.

„Luna de miere noi o facem înainte de nuntă. Noi plecăm cu două săptămâni înainte de nuntă în luna de miere, pentru că vrem să ne întoarcem relaxați. (…) Sperăm să se ducă inundațiile din Dubai. O să mergem în Dubai, înainte de nuntă, că să fim siguri că e pe chill”, a mărturisit Pepe.

Pepe și Yasmine, despre nuntă

Pepe a ales data de 7 iunie pentru nunta religioasă și petrecerea de nuntă, o zi cu o semnificație specială pentru el și partenera sa. Această zi marchează aniversarea nașterii fiului lor, Pepe jr., care va împlini 2 ani în mai puțin de două luni.

Pepe promite o nuntă unică, diferită de tot ce s-a văzut până acum în România. Petrecerea va fi una dinamică, fără meniuri stabilite, punând accent pe muzică și distracție non-stop, cu show-uri live susținute de artiști celebri.

Artistul a declarat că nunta sa va fi o petrecere costisitoare, implicând cheltuieli semnificative. Cu toate acestea, el consideră că investiția merită pentru a oferi o experiență memorabilă invitaților și pentru a celebra dragostea sa în stil grandios.

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot.

Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști.

Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva!

Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac! Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea!”, a mărturisit Pepe la „Xtra Night Show”.

Cine o să îi cânte la nuntă

Pepe a dezvăluit deja identitatea artiștilor care vor anima atmosfera petrecerii sale de nuntă. O listă impresionantă de nume celebre va urca pe scenă pentru a oferi o experiență muzicală de neuitat invitaților.

„E ziua băiatului meu și am ales să facem nunta chiar de ziua lui Pepe jr. (…) E pe marginea lacului. (…) Dacă zic programul artistic, e festival! Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, amai spusartistul,care a mai fost căsătorit și cu Raluca Pastramă și Oana Zăvoranu.

Pepe și Yasmine au ales sa faca nuntă pe 7 iunie, zi cu o semnificație specială pentru el și partenera sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *