Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe și Yasmine au dus relația la un alt nivel. Momente emoționante în fața altarului

Pepe și Yasmine au dus relația la un alt nivel. Momente emoționante în fața altarului

27 iun. 2021, 16:17,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pepe și Yasmine au devenit nași de botez

Chiar dacă a susținut că nu vrea să se expună prea mult cu relația lui pentru că este la început și nu se știe ce va fi, Pepe trăiește o perioadă frumoasă și nu se poate abține să nu posteze, din când în când, câte o poză în care apare cu iubita lui.

Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună. Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc, spunea Pepe în urmă cu câteva zile pentru Click!

Mai mult decât atât, artistul și Yasmine au făcut un pas important în relație, acceptând să devină nași de botez pentru un băiețel.

Alături de cei doi îndrăgostiți au fost și fetițele lui Pepe. Îmbrăcate în rochii albe, cele două copile arătau exact ca niște prințese.

Se pare că totul merge bine în relația artistului cu tânăra Yasmine. Aceasta este un make-up artist cunoscut în București, care l-a cunoscut pe Pepe în urmă cu câțiva ani. Timpul a trecut, iar acum, cei doi au început o relație.

Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public, a spus Pepe.

În 2020, Pepe a anunțat că divorțează de soția sa Raluca Pastramă. Divorțul s-a făcut pe cale amiabilă. Cei doi foști soți au împreună două fetițe superbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *